Cadmus fordítás Cadmus
Lapszemle

2017. 08. 24.

A 9/11-et Tel Avivban és Washingtonban tervezték, nem pedig Kabulban

2017. 08. 24.

Dr. Kevin Barrett, egy amerikai tudós, aki 2003 óta tanulmányozta a 9/11 eseményeit, interjúban beszélt erről az iráni PressTV-nek.

Dr. Barrett elmondta:

„A 9/11-es cionista államcsínyt izraeli és neokonzervatív amerikaiak hajtották végre az amerikai hadseregben és a hírszerzésben lévő keményvonalas jobboldaliakkal együtt”.

/Dr. Barrett a 9/11-et vizsgáló tudományos panel alapító tagja volt./

Dr. Barrett azért nyilatkozott az ügyről, mert Trump hétfőn afganisztáni tervének előadásában hivatkozott a 9/11-re Afganisztánnal kapcsolatban.

Trump, mondta Barrett, úgy állította be Afganisztánt, mintha az lett volna felelős a 2001. szeptember 11-én New Yorkban és Washingtonban végrehajtott terrortámadásokért.

Trump kampányígéretében szkepticizmusát fejezte ki a külföldön viselt háborúk iránt. Felismerte, mondta Dr. Barrett, hogy az Irakban és Afganisztánban viselt háború elpusztította az amerikai gazdaságot és infrastruktúrát.

Trump korábban szkeptikusnak mutatkozott a 9/11 hivatalos magyarázatával kapcsolatban is. És igaza volt. A 7-es épületet szándékosan döntötték össze, mint ahogyan azt az Architects and Engineers for 9/11 Truth szakértői jelentése bebizonyította.

Majd így folytatta:

„Trumpot egyértelműen a Mély Állam elemei irányítják, amely három ezer amerikait gyilkolt meg 2001. szeptember 11-én, hazaárulással.”

A hivatalos verzió szerint a támadásokat 19 al-Kaida terroristas hajtotta végre, de számos szakértő véleménye az, hogy Dick Cheney volt alelnök szervezte meg vagy legalábbis bátorította a 9/11-es támadásokat „azért, hogy felgyorsítsa az amerikai háborús gépezetet és előmozdítsa a cionista programot”.

Orientalista.hu – Lovas István

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑