Cadmus fordítás Cadmus
Keresztények

2016. 09. 09.

A canterbury érsek üdvözölte a keresztényellenes imámokat

2016. 09. 09.

Az anglikán egyház főpapja londoni rezidenciáján fogadott két pakisztáni prédikátort, akik korábban dicsőítették egy, a keresztényeket védelmező politikus meggyilkolását.

Justin Welby canterbury érsek a Twitteren jelentette be, hogy fogadta a pakisztáni küldötteket, és a vallások közötti békés együttélésről tárgyaltak.

Valószínűleg elkerülte figyelmét, hogy a vendégei a leglelkesebb támogatói Mumtaz Qadrinak, akit idén végeztek ki, mert megölte Pandzsáb tartomány kormányzóját, Salman Taseert. Taseer szabadelvű muszlim üzletember volt, aki kikelt a keresztények üldözése ellen, és akkor is felemelte szavát, amikor a tálibok meggyilkolták a kisebbségügyi minisztert, a kormány egyetlen keresztény tagját.

Az érsek által fogadott hitszónokok Qadri temetésén mártírnak titulálták őt.

Ennek ellenére az Egyesült Királyságban szabadon látogathatták a városokat, és terjeszthették üzenetüket.

Salman Taseer fiát sokkolta, hogy a pakisztáni férfiakat fogadták Nagy-Britanniában.

„Ezek az emberek gyűlöletet és gyilkosságokat szítanak. Én személyesen nagyon szomorúnak találom, hogy Anglia beengedi ezeket a gyáva férgeket. Nagy-Britannia és az USA azt állítják, hogy a terrorizmus ellen harcolnak. Akkor miért engednek be ilyen embereket, akik azt a tüzet szítják, amit ők ki akarnak oltani?”

(Breitbart)

Orientalista.hu – Jack Fall

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑