Cadmus fordítás Cadmus
Lapszemle

2016. 08. 03.

A felbujtó

2016. 08. 03.

Már európai parlamenti meghallgatása után felmerült a kérdés: milyen alapon beszél bele Soros György abba, hogy miként kezeli az illegális bevándorlás problémáit az unió? Nem ebben a visszafogott stílusban fogalmaztak még a mérsékeltebbek sem, amikor a milliárdos spekuláns ötletei és pontjai napvilágot láttak például a milliós nagyságrendű befogadásról és az ezt lehetővé tevő hitelfelvételről.

Mára viszont káromkodni is csak dühtől elfúló hangon tud az ember, amikor arról értesül, hogy a rejtélyes civilek, akik éhségsztrájkra, balhézásra, törvénysértésre buzdítják a migránsokat a magyar határ szerb oldalán, még mindig Soros tenyeréből esznek.

A hírek szerint a Nyílt Társadalom Alapítvány egyik csoportja olyan kiadványokat osztogat a balkáni útvonalon bonyolított invázió szereplőinek, amelyek nyíltan a hatóságok átverésére biztatnak, ahhoz adnak ötleteket, miként lehet a legfurmányosabb módon kijátszani a megcélzott ország törvényeit. A „hasznos” tanácsok mellett térképek, telefonszámok segítik a bűnözőket abban, hogy a lehető legnagyobb átéléssel tudják előadni a kellő pillanatban a szegény, háború elől menekülő üldözött szerepét.

Ráadásul a színtársulat által szétdobált hátizsákok emblémájáról leolvasható az is, hogy a felbujtóként elkövetett bűncselekményben Soros társa az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága is. Szerintem ahogy Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere megbírságolta őket szemetelésért, úgy a fentiekért eljárást indíthatna ellenük hivatalból az ügyészség, de akár a nemzetközi bíróság is foglalkozhatna vele, miként tesz nagy ívben egy önmagát mindenhatónak képzelő vénember az Európai Unió tagországainak törvényeire.

Sajnos az lenne meglepő, ha ennek a velejéig romlott, sanda szándékok által vezérelt akciónak nem lennének magyar résztvevői is. De hazánk civiljei is szerepelnek a kiadványban, konkrétan a Migránsszolidaritás-csoporthoz (Migszol) lehet fordulni, ha valaki eltévedne határsértés közben.

És milyen érdekes, hogy a sajtószabadság iránt egyébként oly érzékeny Soros hazai bérencei semmilyen információt nem hajlandók adni tevékenységükről, amíg az újságíró részletesen be nem számol érdeklődése mélyebb okai­ról, a megszerzett információk felhasználásának módjáról és helyéről. Aki felfedi vallását, szexuális identitását, talán még interjút is készíthet valamelyik aktivistával, amint épp együttérez egy kiskorú szír menekültnek hazudott pakisztáni dzsihadistával.

Utóbbitól persze állításuk szerint nem kérdezik, mivel tudná esetleg alátámasztani, amit a kilétéről állít, de nem érdekes az sem, miért jött, békések-e a szándékai, semmiféle adatot nem gyűjtenek arról, aki a segítségüket kéri.

Ezzel ugyanis felfogásuk szerint az Orbán-rezsim kegyetlen karhatalmához válnának hasonlatossá, amely tudvalevőleg csak azért próbálja emberfeletti munkával útját állni az Európára zúduló emberáradatnak, mert idegengyűlölő, rasszista, nacionalista, vagyis náci, és akkor helyben is vagyunk.

Ebben a szellemi akolban Soros nevének említése is antiszemitizmusnak számít. Aki tehát az illegális bevándorlásról ebből a nézőpontból kérdez, az pária, semmibe vehető. Ez a disznóság eltussolásának legsunyibb módszere, ebben cinkosok mindazok, akik takargatni próbálják az egyre nyilvánvalóbb tényeket.

Szerencsére egyre többeknek nyílik ki a szemük a Migszol információi nélkül is. Soros áldásosnak nem nevezhető, de mindenképpen árulkodó ténykedésének köszönhetően azt sem kell már sokaknak elmagyarázni, melyik az a háttérhatalom, amelyik hipnotizálta Európa elitjének jelentős részét, hogy az vakon végrehajtsa az ördögi tervet a nemzetállamok szétzúzására, az Európai Egyesült Államok létrehozására. Félő, hogy nem csak nekik lesz kegyetlenül fájdalmas a felébredés ebből a delíriumból.

Magyar Idők

Megosztom:

,
Back to Top ↑