Cadmus fordítás Cadmus
Szaúd-Arábia

2015. 04. 09.

A főmufti legalizálta a kannibalizmust Szaúd-Arábiában

2015. 04. 09.

A szaúdi főmufti legújabb fatwajában engedélyezte a hívó muszlimoknak, hogy egyenek a feleségük testéből.


Igen, igaz a hír. Jómagam is döbbenten olvastam a hírekben. Nem gondoltam volna, hogy a 21. században ráadásul a nyugat egyik szövetségese ilyen vallási kinyilatkoztatást engedélyez  az országban.

Elmebeteg vallási kinyilatkoztatásokat, hallottunk már nem keveset. Legutóbb a hóember vált eretnekké a szaúdiaknál, mert ábrázolása vagy uram bocsáss építése az Istenkáromlás. Jót nevettük rajta, de semmi több.

A demokráciát hirdető arab tavasz beköszönte óta egyre több vahabita vallástudóst száll meg valamilyen „lélek” akik elmebetegebnél elmebetegebb fatwákat adtak ki.

Hozzá kell tenni, hogy az Iszlám tanítása messze távol áll az ilyen beteg kinyilatkoztatásoktól. A muszlimok többsége elítéli ezeket. Az efféle tanításokat a vahabita és szalafita ideológiát képviselő fanatikus vallási vezetők adják parancsba.

Emberölésért bónusz pont jár fatwa

Hitetlen keresztények, jazidik, vagy „eretnek” muszlimok megölése jó cselekedetnek számít az iszlamistáknál. Sőt külön pontrendszere van a gyilkolásnak, ami bónusz pontokkal jutalmazza az illetőt attól függ kit és miként ölte meg.

Szexdzsihád fatwa

A nőket megerőszakoló dzsihadisták beteg vágyainak legalizálására adta ki egy líbiai mufti az elhíresült szexdzsihád fatwát, ami arra ösztönzi hithű muszlim nőket, hogy csatlakozzanak a terroristákhoz és elégítsék ki a gyilkolásszó dzsihadisták vágyait. Cserébe garantált a mennybe kerülés.

Sokan hallgattak a hívó szóra és mentek is. Sok asszonyt elraboltak és a fatwára hivatkozva naponta több tucat dzsihadista erőszakolta meg. Voltak olyan férfiak aki feleségüket, lányaikat, a beleegyezésükkel vagy anélkül csúnyán kifejezve „bedobták őket a közösbe”.

Nekrofília fatwa

Egy marokkói nagyeszű sejk fatwában engedélyezte a férfiaknak, hogy  búcsúzásképpen közösüljenek halott feleségeikkel. A sejk szerint így a gyászoló férfi könnyebben tudja feldolgozni felesége elvesztését, mivel az utolsó emlék az nem a halál  lesz hanem a szex.  A legalizált nekrofiliát a halál beállta után hat órán át engedélyezett.

Homoszexuális fatwa

Egy másik gyöngyszem fatwa a dzsihád ideje alatt engedélyezett homoszexualitás. A férfi dzsihadisták közösülhetnek egymással “kizárólag” azzal a céllal, hogy kitágitsák egymás ánuszát. Ez azért fontos, hogy az öngyilkos merénylők minél nagyobb mennyiségű robbanószert tudjanak feltolni magukba, ezáltal a merénylet hatásosabb lesz.

 Anal Sex For Jihad Fatwa: 

Szoptatás fatwa

A vegyesen férfiakat és nőket alkalmazó cégeknek is kitaláltak egy  fatwát. Az a munkaadó aki elakarja kerülni az esetleges paráznaságot a vállalatán belül, az hozzájárul ahhoz, hogy a férfiak a kolléganők melleit szopogassák. Ugyanis azok férfiak akik a női alkalmazottak mellbimbóját bekapják többé nem fogják megkívánni őket. Hiszen a fatwa szerint az intim kapcsolat után a férfi kollégák úgy fognak a hölgy kollégáikra tekinteni mint az anyjukra, és így elkerülhetővé válik a munkahelyi paráznaság.

A nyugati világ ingerküszöbét viszont nem érte el az előbb említett fatwák. Pedig a térségbeli szövetségeseik finanszírozzák azt általuk csak „mérsékelt ellenzéknek” nevezett csoportokat akik teljesítik a vallási parancsokat.

Edd meg a feleséged fatwa

szaúdi főmufti

Igen ő az Abd Al-Aziz szaúdi főmufti

Most viszont más a helyzet. Nem egy terrorista vezér vagy  egy mezei mufti szájából hangzott el a gyilkolásra vagy nemi erőszakra uszító beszéd, hanem Szaúd-Arábia királya által kinevezett Abd Al-Aziz bin Abd Allah bin Mohamed bin Abd Al-Latif Al Al-Sejkh főmufti vallási beszédében adott felhatalmazást a hithű muszlim férfiaknak arra, hogy falatozzanak feleségük testéből.

Ez a jóvágású és szép hosszú nevet viselő főmufti persze ideológiai hátteret is szőtt az aranyköpése mellé. Miszerint akkor engedélyezett a kannibalizmus, hogyha éhínség gyötri a férfit, ilyenkor törvényesen megeheti a felesége EGY testrészét. Ha továbbra is nagy a baj és veszélyben az élete akkor akár megeheti az egész feleségét.

A fatwában a nőkhöz is szólt a “bölcs ember”: Egy hithű muszlim asszony aki szereti a férjét az képes magát feláldoznia, hogy férje jóllakjon és megmeneküljön az éhhaláltól. Így válik a két test eggyé.- mondta alázatosan a szaúdi jedi.

Van kérdés, nincs kérdés?! Ennyi. A főmufti megmondta a tutit.

Orientalista.hu – Sinoda

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑