Cadmus fordítás Cadmus
Diplomácia

2019. 02. 01.

A Hamász meghívást kapott Moszkvába

2019. 02. 01.

A Hamász palesztin szervezet bejelentette, hogy meghívást kaptak Moszkvába egy több napos tárgyalás sorozatra. Ezt egy sajtó tájékoztatón jelentette be a Hamász nemzetközi kapcsolatokért felelős irodájának vezetője Dr. Basem Naim.

,,Az Orosz Tudományos Akadémia Keleti Tanulmányok Intézete küldött meghívást a Hamász és más palesztin csoportok számára, melyek tavaly találkoztak orosz illetékesekkel Moszkvában.,,

Múlt héten a Moszkvában szolgálatot teljesítő palesztin nagykövet Abdel Hafiz Nofal jelentette be, hogy néhány palesztin csoport február 11-én fog találkozni Moszkvában, melyek a Keleti Tanulmányok Intézetétől kaptak meghívást. Erről az Anadolu török hírügynökség számolt be.

A Hamász szóvivőjének elmondása szerint a látogatásra február 11 és 14 között kerül sor és a megbeszéléseken minden palesztin csoport két fővel képviselteti magát. A Hamász és a palesztin csoportok orosz képviselőkkel tárgyalnak majd különböző ügyekről. A Hamász elfogadta a meghívást és remélik, hogy a tárgyalások alkalmával sikerül újra rendezni a palesztin haza és a nemzeti egység ügyét.

Orientalista.hu – Al-Isfahani (Days of Palestina)

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑