Cadmus fordítás Cadmus

A jó munkához elengedhetetlen a tiszta munkahely

Az üzemek, gyárcsarnokok és más ipari létesítmények hatékony és alapos takarítása alapkövetelménynek számít, és természetesen nem csak a törvényi szabályozások miatt.

A munkaadónak kötelessége tiszta munkahelyet biztosítania dolgozói számára, egyebek mellett egészségügyi okok miatt is. Itt mindenképpen meg kell említenünk a penészt, amire nem csak ránézni rossz, de súlyos egészségügyi kockázatokkal is járhat. Ha a munkaerő már megvan az eredményes takarításhoz, még mindig szükség van a megfelelő eszközökre. Itt jön a képbe az Interclean.

Cégünk immár két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a takarítástechnika területén, és többek között ipari takarítógépek kereskedelmére és kölcsönzésére is kiterjed tevékenységi körünk. Például padlótisztítók, súrológépek, nagyteljesítményű porszívók, seprőgépek és vízszívók széles választékát kínáljuk, így bármilyen felületre megtalálja az ideális gépet, aminek kiválasztásában szakértőink is segítségére lesznek. Ipari takarítógép beszerzése előtt fontos kérdés, hogy milyen jellegű szennyeződésektől kívánunk megszabadulni segítségükkel. Ez a kérdés leginkább a szűrő szempontjából lényeges, mivel például finom szemcséjű por eltűntetéséhez más eszköz ajánlott, mint a nagyobb térfogatú szennyeződések eltakarításához.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy kültérre vagy beltéri használatra szánjuk a gépet. Kültérre gyakran ajánlunk ráülős, vezetőüléses gépeket, ezzel szemben beltéri használatra akkumulátoros, kézi ipari takarítógép javasolt.

Megosztom:


Back to Top ↑