Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2016. 02. 20.

A megmondók megmondták

2016. 02. 20.

Napnyugaton már azt beszélik, hogy nem érjük meg a holnapot!* De hát mit is várhatunk azoktól, akik sosem láttak még olyan embert, aki sosem látta még a tengert?*

A napokban megjelent egy ámerikai stratégiai, hírszerzői, elemzői, stb. intézet tanulmánya, miszerint 2025-re égzengés-földindulás és sírás-rívás lesz a Föld nevű bolygón. E jeles intézet megállapításaival nekem három problémám van.

Konkrétan 1: Alapítója George Friedman, aki még szüleivel gyerekként menekült Európából – Magyarországról – az USA-ba. Először a nácikkal akadt problémájuk, aztán a kommunistákkal. Nem csoda, hogy – szerintem – Európa fóbiája lett a kis Georgenak. Általánosságban 2: Nem tudjuk, hogy amikor ezek a strat-hír-elem-satöbbik születnek, a szerzők szívnak, vagy dobnak-e előtte/közben valamit? 3: Ezek az intézetek jó eséllyel olyan eszelős hivatások közé sorolandók, mint a mosolydublőr, számlazsonglőr, emberfaragó hátrány-kovács, kényszer-önkéntes álomhóhér* és egyebek. Na, mindegy.

Szóval, az lesz 2025-re, hogy Oroszország megszűnik a ma ismert formájában és Lengyelország lesz a vezetője egy orosz-ellenes koalíciónak, aminek Magyarország is a tagja. Most rögtön álljunk meg egy pillanatra! Kérjük fel Oroszországot, hogy tegyen egy gesztust a világnak! Tűnjön el! Így történhetne: Washingtoni idő szerint hétfő reggel 7 órára Oroszország eltűnt. Hírügynökségi jelentések szerint helyén egy nagy lepel található. A leplen életképek indiánok lemészárlásáról, rabszolga-kereskedelemről, valamint egy felsorolás az USA kudarcba fulladt háborúiról. Ja és képek még amerikai fociról, arról a sportról, ahol fehér tulajdonosok futkároztatnak drabális négereket a pályán – mintegy az örök fehér felsőbbrendűséget hirdetendő. (A négerek úgysem veszik észre.) De a leplen lehetnének csak pipacsok is, vagy világító Putyin fejek különböző méretben. Lényegtelen. És akkor odamennének az usások mindenféle légi, vízi és földi járművel, hogy akkor mától ez a miénk. És másnap, moszkvai idő szerint reggel 7 órakor a Hold másik oldaláról előugranának az oroszok. Minden amerikait békaügetésben visszazavarnának a kontinensükre, vagy országukba, vagy mibe. Medve anyám… Hát miért kell teljesen meghülyülni?!

Aztán írnak még olyat is, hogy az EU négy részre szakad. Mit mondjak – kiindulva a mostani helyzetből – ezt aztán nagyon nehéz lehetett előjelezni. Az USA-val csupán annyi fog történni, hogy gazdaságilag megroggyan. (Ha rosszabbat írt volna az intézet, nem fizették volna ki őket.) De a legjobb: Törökország világhatalmi szerepe megkérdőjelezhetetlenné válik.

Idéznék valamit: – Mi egy nagyon szép vallomást várunk magától, Pelikán elvtárs! – Elnézést Virág elvtárs, ez az ítélet! Ha pedig Törökország, akkor maradjunk a jelennél: Mintha alig pár évvel – lehet, csak pár hónappal – ezelőtt Erdogan egy diktátor lett volna, akit az „arab tavasz” hadművelet keretében megpróbáltak megbuktatni és elűzni. Hetente voltak „diáklázadások” a „demokráciáért”. Most meg minden rendben. Én emlékszem rosszul? Vagy elpusztított minden demokratát és nincs aki ellenálljon? Vagy csak szatyorban élek? Óóó…

Hogyne, meglepetések mindig érik az embert. Íme, egy a múltból, mert valahogy ezt a cikket is be kell fejezni.”Most pedig, amikor az amerikai ügynök cionisták ellen megyünk, most pedig mi lettünk antiszemiták…” „A legnagyobb cionisták Amerikában vannak és ami a döntő, onnan kapják a pénzt.” „De tekintettel arra, hogy (…) zsidók mindenütt vannak (…) előtérbe került a cionizmus, mint kémszervezet.” (Rákosi Mátyás felszólalása az MDP KV 1953. február 17-i ülésén)

És, hogy mindenki számára egyértelmű és világos legyek: „Itt az idő, hogy fel fogd végre: mi sosem leszünk barátok,/mert míg a te váraid felépültek, az én álmaim elévültek/és akik állni se tudtak, elém ültek.”*

Lapzártakor érkezett: Szíriában már kapható orosz sör!

Orientalista.hu – Vahn Mégh

Megjegyzés: a *-gal jelölt mondatok, mondatrészek a Téveszme zenekar dalszövegeiből származnak.

Megosztom:

,
Back to Top ↑