Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 05. 25.

A nemzetközi jog nem vonatkozik a Izraelre

2018. 05. 25.

A cionisták az egyik F-35I vadászgépükről közöltek képet, ami Bejrút közelében repül, arról áradoztak, hogy szabadon hajthat végre légi műveleteket.

A tény szerint megmutatták a saját bizonyítékukat, amely alapján minden ismert nemzetközi jogszabályt megsértenek az ENSZ előírásai ellenére.

Erre soha nem panaszkodtak még egyes libanoni pártok, amelyek a Szíriai Légierő gépeinek libanoni területre menekült terroristák elleni támadásai miatt siránkoztak.

Nem hallottunk róla, hogy összeülne az ENSZ BT, hogy megvitassa egy ENSZ tagállam szuverenitásának megsértését és azoktól sem hallunk semmit, akik elkövették ezt és propagálják is.

Ez a megosztás éppenséggel semmi újat nem közöl, mindenki tudja, hogy a nemzetközi jog egyébként sem vonatkozik a cionistákra.

Végül az F-35I vadászgép libanoni berepülésével kapcsolatban: minden kopasz pilóta el tud vezetni egy olyan régi MIG-3 vadászgépet, ami átrepülhet olyan ország légterén, amelynek egyáltalán nincs légvédelme. Minden tiszteletünk a Libanoni Fegyveres Erőké.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , , , ,
Back to Top ↑