Cadmus fordítás Cadmus
Terrorizmus

2018. 09. 21.

A Pentagon még mindig humanitárius szervezetnek próbálja beállítani a ,,fehér sisakos,, terroristákat

2018. 09. 21.

Az Egyesült Államok még mindig ,,civil szervezetként,, tekint a ,,fehér sisakosok,, nevű terrorista csoportra, mely nyugati utasítások alapján hamis vegyi támadásokat készül végrehajtani Szíriában és a szervezet tagjai az elmúlt években is folyamatosan a Nuszra Front és az Iszlám Állam nevű terror szervezetek mellett volt látható.

A Fehér Ház hivatalos nyilatkozata szerint azonban:

,,A Fehér Sisakosok egy humanitárius szervezet, mely több ezer életet mentett meg az orosz és a szíriai rezsim katonai egységeinek támadásai során.,,

A Fehér Ház szerint ezért az Egyesült Államok és a ,,nemzetközi közösség,, továbbra is támogatja a tevékenységüket. Az amerikai szóvivő valószínűleg ,,nemzetközi közösség,, alatt azokra az államokra gondol, melyek hozzájuk hasonlóan támogatják a terrorista szervezeteket Szíriában és Irakban, mint például Franciaország, Nagy Britannia és Izrael.

Az orosz védelmi minisztérium információi szerint azonban a ,,humanitárius,, fehér sisakos ,,civilek,, 22 családot választottak ki gyerekekkel és a menekült táborokból elhurcolt árva gyerekekkel együtt, hogy majd ők legyenek az általuk végrehajtott vegyi támadás áldozatai, melyről videót készítenek és bemutatják majd a nyugati médiának. Ezt pedig természetesen majd a szíriai hadseregre fogják majd ahogyan korábban is tették.

Az egyik Tanzim Hurras ad-Din (A Hit Védelmének Szervezete) nevű terrorista csoport már készített is ,,vegyi támadással,, kapcsolatos videókat, melyeket eljuttattak az ENSZ vegyi fegyverekkel foglalkozó bizottságához és a nyugati médiához. A nyugati média pedig hisz nekik, hiszen engedelmeskedniük kell az amerikai parancsnak, és a szíriai kormány támadásaként fogja bemutatni a felvételeket az olyan hazug csatornákon keresztül mint a BBC vagy a CNN.

Orientalista.hu – Al-Isfahani, Al.Masdarnews

Megosztom:

, , , , , ,
Back to Top ↑