Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 09. 17.

A rettegett Szíriai Légvédelem

2018. 09. 17.

Felismerik a jelentőségét, hogy mit jelent amikor a régió legmodernebb légiereje és a világ legfejlettebb légierői nem mernek közelíteni a szíriai légtérhez és száz kilométernél nagyobb távolságból indítják támadásaikat?!

Felismerik a jelentőségét, hogy egy ország ami már majdnem nyolc éve háborúban áll még mindig képes rákényszeríteni a régió legmodernebb légierejét, hogy kétszer is meggondolja mikor hatol be a szíriai légtérbe?!

Ugyanennek az országnak a korai riasztó radarjait az ellenségei által támogatott terroristák rendszeresen megtámadták; azonban ez az ország megvásárolja a szükséges hadfelszereléseket és fizet értük; az ellensége technikailag jóval fejlettebb, mint a legszorosabb szövetségese és még mindig képes veszteség nélkül elfojtani egy nehezen elhárítható, kis méretű levegő-föld rakétákkal ellene indított agressziót?!

Akik többet kérdeznek ezzel kapcsolatban, át kell tekinteniük az egész helyzetképet. Szíria egy pontig megtorolta a támadást és a Syrian Arab Army oldal képeket és videókat mutatott be; habár történtek más incidensek, amikor Szíria válaszolt és nem jelent meg a médiában, azonban az információval kapcsolatos felelősség miatt itt legyen elég ennyi.

A másik oldalról van egy megszálló entitás, amelyet a világunk nagyhatalmai támogatnak, úgy kezelik mintha a nemzetközi jog felett állna, ellátják az elérhető legmodernebb haditechnikai eszközökkel, a legtöbb hadfelszerelésért nem fizet és 2006-ban mégis vereséget szenvedett egy kis mozgalom ellen Dél-Libanonban. Ennek az entitásnak még mindig többször meg kell gondolnia, hogy betolakodjon a szíriai légtérbe és éppen mostanában találta erre alkalmatlannak egy saját belső tanulmánya.

Szóval, mielőtt bárki megtorlásra szólítja fel Szíriát, rá kell jönnie, hogy mit tett meg Szíria elsőként.

Sokáig éljenek a haza védelmezői!

#Szíria_fennmaradt

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑