Cadmus fordítás Cadmus
Haditudósítás

2017. 06. 25.

A szír kormányerők visszaverték az Al-Nuszra és Izrael közös támadását

2017. 06. 25.

A hadsereg Medinat Al-Baasz körzetében visszaverte az Al-Nuszra támadását. Izraeli vadászgépek létesítményeket és lakóépületeket vettek célba a térségben.

Az izraeli ellenség által a terrorista szervezeteknek nyújtott folyamatos támogatás részeként, izraeli katonai repülőgépek nyitottak tüzet kiszolgáló létesítményekre és lakóépületekre Al-Baasz város környékén, Kunejtra tartományban ugyanabban az időben, amikor a Dzsabhat Al-Nuszra terroristái támadták a körzetet.

Egy katonai forrás közölte, hogy a Szíriai Arab Hadsereg és a Fegyveres Erők, szövetséges egységekkel együttműködve, Al-Baasz város körzetében, Kunejtra tartomány területén visszaverték a Dzsabhat Al-Nuszra (Al-Kaida) terrorszervezet nagy támadását, súlyos veszteségeket okozva a megszálló terroristáknak.

A forrás hozzátette, hogy miközben a harccselekmények zajlottak, az izraeli ellenség közvetlen támogatást nyújtott az Al-Nuszra fegyvereseinek, amikor izraeli katonai repülőgépek rakétákat lőttek ki a megszállt terület felől a kormányzósági parkolóra és egy lakóépületre, ami több halálos áldozatot követelt és jelentős anyagi károkat okozott.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , , , ,
Back to Top ↑