Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 03. 15.

A szíriai válaszcsapás nagyobb lesz mint ahogy Washington eltudja képzelni

2018. 03. 15.

Sokan tényleg azt hiszik, hogy Szíria csak tétovázna, amikor megtámadják és nem lő vissza?!

Amikor az USA megtámadta az Al-Shairat Légi Támaszpontot, a Szíriai Légvédelem semlegesítette az indított Tomahawk robotrepülőgépeik 60 százalékát, valamint a a bázist elérő csapásmérő eszközök nem okoztak jelentős pusztítást, a tények szerint a támaszpont már a rákövetkező napon újra működött!

Mindezek után a Szíriai Parancsnokság tartózkodott bármilyen megtorló csapástól az USA erői ellen, ide értve az USA Haditengerészet rombolóit is, amelyek a Tomahwak robotrepülőgépeket indították, a döntés annak érdekében született, hogy ellenőrzés alatt maradjon a helyzet és ne fajuljon addig, ami már a III. világháború lett volna!

Tegnap az Amerikai Egyesült Államok szíriai katonai létesítmények elleni támadással fenyegetőzött, amelyek a szíriai főváros körül helyezkednek el, egy ilyen agresszió kizárólagosan Szíria ellencsapását eredményezné.

A nyugati hatalmak kockára tették a saját nemzetbiztonságukat azzal, hogy a törvényes szíriai kormányt meg akarták dönteni és csúfos kudarcot vallottak. Lássuk, hogy ki akarnak-e robbantani egy újabb világháborút néhány gyermekerőszakoló és templomgyújtogató dzsihádista kedvéért!

A kép a Syrian Arab Army oldal arab nyelvű testvéroldalán jelent meg, egy szíriai gyártású “Tishrin (Október)” rövid hatótávolságú ballisztikus rakétáról (SRBM). A nyilvánosságra hozott változat 300 kilométer hatótávolságú, a robbanófeje találati pontossága névlegesen 50 méter, miközben a hangsebesség négyszeresével (MACH 4) csapódik célba, a tömege 500 kilogramm hagyományos töltet.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑