Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 03. 15.

A szíriai válaszcsapás nagyobb lesz mint ahogy Washington eltudja képzelni

Sokan tényleg azt hiszik, hogy Szíria csak tétovázna, amikor megtámadják és nem lő vissza?!

Amikor az USA megtámadta az Al-Shairat Légi Támaszpontot, a Szíriai Légvédelem semlegesítette az indított Tomahawk robotrepülőgépeik 60 százalékát, valamint a a bázist elérő csapásmérő eszközök nem okoztak jelentős pusztítást, a tények szerint a támaszpont már a rákövetkező napon újra működött!

Mindezek után a Szíriai Parancsnokság tartózkodott bármilyen megtorló csapástól az USA erői ellen, ide értve az USA Haditengerészet rombolóit is, amelyek a Tomahwak robotrepülőgépeket indították, a döntés annak érdekében született, hogy ellenőrzés alatt maradjon a helyzet és ne fajuljon addig, ami már a III. világháború lett volna!

Tegnap az Amerikai Egyesült Államok szíriai katonai létesítmények elleni támadással fenyegetőzött, amelyek a szíriai főváros körül helyezkednek el, egy ilyen agresszió kizárólagosan Szíria ellencsapását eredményezné.

A nyugati hatalmak kockára tették a saját nemzetbiztonságukat azzal, hogy a törvényes szíriai kormányt meg akarták dönteni és csúfos kudarcot vallottak. Lássuk, hogy ki akarnak-e robbantani egy újabb világháborút néhány gyermekerőszakoló és templomgyújtogató dzsihádista kedvéért!

A kép a Syrian Arab Army oldal arab nyelvű testvéroldalán jelent meg, egy szíriai gyártású “Tishrin (Október)” rövid hatótávolságú ballisztikus rakétáról (SRBM). A nyilvánosságra hozott változat 300 kilométer hatótávolságú, a robbanófeje találati pontossága névlegesen 50 méter, miközben a hangsebesség négyszeresével (MACH 4) csapódik célba, a tömege 500 kilogramm hagyományos töltet.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Sharing is caring!

, , ,
Back to Top ↑