Cadmus fordítás Cadmus
Szíria

2017. 01. 02.

Ajándék szír lányoktól az orosz katonáknak

2017. 01. 02.

Szíriai diáklányok egy csoportja, akik Moszkvában tanulnak, különleges, egyedi ajándékokat készítettek azon orosz katonák részére, akik részt vesznek a szíriai hadműveletekben a terroristák ellen.

Az ajándék mely egy 2017-es naptár és újév alkalmából készült, a tanulmányilag legkitűnőbb szíriai diáklányokat ábrázolja.

A naptár 12 oldalból áll, és mindegyik oldalon olyan szíriai lányok szerepelnek, akik koronát és fehér szoknyát viselnek. Ezek a koronák hasonlítanak a hagyományos orosz fejkendőre, melyet a “Kokouchnak” nők hordanak.

A „Kortárs Művészeti Iskola” Moszkvában készítette el a naptárt, miután felvették a kapcsolatot a szíriai diáklányok csoportjával, akik a népek közötti barátság egyetemén tanulnak az orosz fővárosban.

A naptárat azzal összefüggésben készítették el, hogy növeljék Oroszország katonai kampányát Szíriában, mely 2015. szeptember 30.-án indult.

A tervek szerint a Szíriában lévő orosz katonáknak elküldik a naptár másolatát azzal a repülőgéppel, mely újabb tétellel viszi majd Szíriába a humanitárius segélyeket. A repülőgép a Latakia város vidékén lévő Humaimam bázisra fog érkezni – írja a kp.ru és a Russia Today.

Orientalista.hu – Syriana

Megosztom:

, , , , , ,
Back to Top ↑