Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 03. 09.

Al-Shairat az ellenállás jelképe

2018. 03. 09.

A videófelvétel képkockái, amelyek az ellenállás jelképei a Szíriai Arab Légierő 677. repülőszázadának az otthona az Al-Shairat Légi Támaszponton készültek.

A képek között ott vannak a sikertelen amerikai agresszió előtt és után készült fotók.

Természetesen szükségtelen rá emlékeztetni bárkit is, hogy a bázis újra üzemelt néhány órával azután, hogy az Egyesült Államok azt állította, az elindított 59 darab BGM-109 Tomahawk manőverező robotrepülőgépükből 57 darab elérte a légi bázist és megsemmisítette a Szíriai Légierő üzemképes repülőgépeinek 50 százalékát. (Megjegyzés: Egy bázison? Idióták!) Hogy jobb összehasonlítási alapot adjunk önök számára, az USA Haditengerészete annak idején 110 darab Tomahawk robotrepülőgépet indított líbiai célpontok ellen, amelyek MAJDNEM ELTÖRÖLTÉK a Líbiai Légvédelmet és a Líbiai Légierőt a Föld felszínéről, azonban szerintük 57 darab becsapódott robotrepülőgép volt, és ezután mégis egyetlen bázis újra üzembe állt a következő reggelem?! (Emlékeznek még? “A líbiai demokráciacsinálásra” 2011 elején, “Operation Odyssey Dawn”. Ezt ajánljuk a magyarokat is gyalázó “emberjogi aktivisták” és szponzoraik figyelmébe! A magyarok felelnek az onnan jövő menekültáradatért, vagy azok, akik Líbiát lerombolták???)

Nézzék át a képeket! Magukért beszélnek.

Az USA általi sikertelen agresszió részletei:

A támadásban négy szíriai katona hősi halált halt (három tiszt és egy közkatona), valamint kilenc polgári személy, közöttük négy gyermek.

Alább olvashatók a találatot kapott körzetek és a hadfelszerelés jegyzéke, amelyeket a 23 célba találó robotrepülőgép megsemmisített.

A támadások a légi bázis lőszer raktáraira, a hajtóanyag tartályaira összpontosultak, emiatt több robbanás volt látható a közösségi médiában keringő videókon.

A 136. Légvédelmi Dandár, amelyik 2K12 Kub légvédelmi komlexumokat üzemeltet, anyagi károkat szenvedett: egy radar állomásban és néhány indítóberendezésben.

Hat darab MIG-23 vadászbombázó megsemmisült.

A kifutópályák, gurulóutak és a települő szírai katonai repülőgépek sértetlenek maradtak, csak kisebb kár keletkezett a keleti kifutóban, ami nem közvetlen találat, hanem inkább lőszerrobbanások eredménye, miközben egyetlen robotrepülőgép sem csapódott közvetlenül a kifutópályákba!

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑