Cadmus fordítás Cadmus
Terrorizmus

2016. 07. 30.

Aleppoban élő pajzsként használják a civileket a terroristák

2016. 07. 30.

Vahabita fegyveresek nem engedik a polgári lakosoknak elhagyni Aleppot. A RIA Novosti hírügynökség szerint terroristák a szíriai Aleppoban megtiltották a polgári lakosság evakuálását a biztonsági folyosókon. – jelenti “Vlagyimir.

Aleppoban vahabita fegyveres csoportok megtiltották a férfi lakosságnak, hogy elhagyják a várost, amikor a szíriai kormánycsapatok szorosabbra vették az ostromzárat a tartományi székhely körül.

Ezen a héten Oroszország és Szíria bejelentette humanitárius célú közlekedési folyosók létesítését. Szergej Shojgu, orosz honvédelmi miniszter szerint három folyosót nyitottak, hogy megkönnyítsék a polgári lakosság evakuálását, valamint külön utat biztosítanak azoknak a fegyvereseknek, akik hajlandóak megadni magukat.

Egy városi forrást idézve, a RIA Novosti hírügynökség jelentette, hogy 50 év alatti férfiaknak a különböző vahhabita fegyveres csoportok megtiltották az ellenőrzésük alatt lévő negyedek elhagyását.

Ezenkívül, azokra a polgári lakosokra, akik megpróbálták elhagyni a Busztan Al-Kaszr kerületet, a vahhabita terroristák tüzet nyitottak.

Az Al-Mayadeen TV csatorna a saját tudósításában azt jelentette, hogy a terroristák halállal fenyegettek meg mindenkit, aki megkísérelne elmenekülni a Szíriai Arab Hadsereg által jelenleg körbezárt városnegyedekből.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑