Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 06. 04.

Amerikai fenyegetés ellenére a szír katonák felszabadítják az összes megszállt területeket

2018. 06. 04.

Az USA Külügyminisztériuma azt nyilatkozta, ha a Szíriai Fegyveres Erők megpróbálják felszabadítani a saját hazájuk földjét, akkor az „rossz politikai lépés” lenne.

Nem mintha a Szíriai Parancsnokságot valaha is érdekelte volna, hogy az Egyesült Államok urai minek nevezik a külpolitikájukat, azonban csak idézzük fel az USA néhány külpolitikai húzását csak ebben a térségben és ezek igazolt esetek, amelyeket egyenként hivatkozunk mindegyik végén:

– Megteremtették a dzsihádista frakciókat Afganisztánban, hogy ezzel harcoljanak a szovjetek ellen, majd később megszállták Afganisztánt és képtelenek voltak ezeknek a dzsihádistáknak a semlegesítésére, miután azok az Egyesült Államokra támadtak a saját földjén. (Hillary Clinton mondta egy kongresszusi meghallgatáson, amikor külügyminiszter volt, hogy az Egyesült Államok által teremtette dzsihádisták.)

– Alaptalan hazugságokra hivatkozva megszállták Irakot és megöltek 1,5 millió embert, majd feloszlatták az Iraki Fegyveres Erőket és termékeny talajt hoztak ezzel létre terrorszervezetek számára, és felfordulást és mostanáig káoszt idéztek elő ezzel a térségben és a világban. (A felelősök listája hosszú elnöktől elnökig és átterjed az Észak-Amerikán élősködő egész hatalmi elitre.)

– Csak nézték az „Iszlám Államnak” nevezett terrorista entitás terjeszkedését a szíriai sivatagban, miközben arra vártak, hogy a terrorista horda eléri Damaszkuszt és megpróbál egyezségre lépni az USA-val, így eszközként felhasználhatják a térség politikai befolyásolására, ez alatt színlelték egy koalíció vezetését, ami állítólag a terrorszervezetek ellen harcol. (John Kerry amerikai külügyminiszter 2016. szeptember 22-én, Hollandia ENSZ-képviseletéről kiszivárgott nyilatkozata.)

A közel-keleti térség már eleget szenvedett az USA nagyhatalmi politikájától, a pokolba velük, az egész világ már eleget szenvedett az USA urainak külpolitikája miatt. HA VAN VALAKI, AKINEK NINCS JOGA A SZÍRIAI KORMÁNYT LECKÉZTETNI, HOGYAN VEZESSE A SAJÁT ORSZÁGÁT, AKKOR AZ USA-NAK HATÁROZOTTAN NINCS!

Végül, ahogy a Szíriai Fegyveres Erők Főparancsnoka elmondta: lesznek tárgyalási csatornák, amelyek már megvannak a SZÍRIAIAKKAL Észak-Szíriában, nem az USA-val. Ha ezek a megbeszélések kudarcot vallanak, akkor minden lehetőség nyitva áll.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑