Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 03. 21.

Amikor a nyugati újságírók menekülnek az igazság elől

2018. 03. 21.

Szeretnénk tudni, hogy mit mondana a CNN egy ilyen képről, már ha egyáltalán le merné közölni. Talán így hangozna: “Nézzék, szíriai katonák kényszerítik szelfizésre a gyerekeket, mielőtt lefújják őket vegyi harcanyagokkal.”

Idióták, mármint a CNN szerkesztőségei, a politikai “szakértőik” azok, akiknek eddig egy önálló gondolatuk sem volt. Nem szabad bántani, kirúgni őket, ezen ponton túl már mulatságosak.

Egy komolyabb megjegyzés: a kép a Szíriai Köztársasági Gárda katonáiról és a terroristák által megszállt kelet-gouthai területekről menekült gyerekekről készült.

Az események legutóbbi alakulása megmutatta a világnak, hogy kinek a története igaz és ki hazudik. Meg lehet nézni, a nyugati tömegmédia szerint a Szíriai Fegyveres Erők “lemészárolják” és “válogatás nélkül kivégzik” a szíriai állampolgárokat, mindezt persze bizonyítékok nélkül állítják, csupán Al-Kaida terroristák által készített képek alapján, amelyeket nem lehet igazolni.

Azonban amikor szíriai civilek érkeztek meg a humanitárius folyosón a kijárathoz az élő internetes közvetítésen, ahol a hadsereg katonái fogadták őket, találják ki, hogy KIK TŰNTEK el a helyszínről?! Igen Hölgyeim és Uraim, a fősodratú média, a mainstream média, a nyugati tömegmédia, az úgynevezett “szabad sajtó” képviselői léptek le!

Nem tudjuk elképzelni, hogy nézett ki Nikki Haley (az USA nagykövete az ENSZ BT-ben) ábrázata, amikor meglátta az internetes élő közvetítést arról, hogy 40 ezer (!) szíriai polgári lakos hagyta el a terroristák által megszállt területet a Szíriai Arab Fegyveres Erők és szövetségeseik nyújtotta biztonság és menedék felé.

Megjegyzés: A Kelet-Gouthaban létesített humanitárius folyosók képeit valós időben megnézhetik az Oroszországi Föderáció Honvédelmi Minisztériuma hivatalos oldalán lévő linken, valamint az RT televízió honlapján.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , , ,
Back to Top ↑