Cadmus fordítás Cadmus
Képgaléria

2015. 01. 01.

Assad a fronton (videofelvétel+ képgaléria)

2015. 01. 01.

Bashar Al-Assad a Szíriai Arab Köztársaság elnöke az év utolsó napját a hadsereg katonái között töltötte.

Assad Damaszkusz szélén lévő Jobarba látogatott ahol a legkeményebb harcokat vívják a katonák a terroristák ellen.

A következő szavakkal köszöntötte a katonákat:

„Bármilyen boldogság is van most szíriai családok otthonaiban az a ti győzelmeteknek köszönhető. Én őszinte szeretetből jöttem el hozzátok, hogy veletek legyek, ezen a napon, amikor búcsúztatjuk az ó évet és egy új évet várunk.
Az emberek reményt várnak az újévtől. Sok vágyak vannak az emberekben de a legnagyobb vágyak, hogy a fegyveres erőink győzzenek. Hozzátok is eljut az emberek beszéde, ami a a hősi kitartásokról szól. Legyen az a hadsereg bármelyik hős katonája, aki fegyvert ragadott a kezébe és velünk harcol, őt dicsőíti a nemzet.
Szerettem volna a mai napot itt tölteni, hogy dicsőítselek bennetek, általatok dicsőítjük az összes katonát, az összes férfi hőst, bárhol legyenek is, akik épp most harcolnak is a terroristák ellen. Szíria bármelyik frontvonalán, dicsőítjük azokat a katonákat, akik oltalmazzák ezt a hazát.
Senki nem ünnepel szívből, hiszen háborúban élünk. De minden egyes ünnepi alkalom az emberek reményeiről szól, hogy a következő év jobb lesz. Ti vagytok azok akik védik ezt a hazát, országunk jövője rajtatok múlik. A ti kitartásotok ad erőt nekünk és rátok támaszkodik az egész nép. Boldog Új Évet Kívánok Mindannyitoknak.”

Assad Jobarban:

Képgaléria

.

orientalista.hu

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑