Cadmus fordítás Cadmus
Diplomácia

2019. 07. 24.

Assad elnök támogató üzenetet kapott a pápától

2019. 07. 24.

Dr. Bashar Al-Assad szíriai elnök egy Ferenc pápától kapott üzenetet, melyet Peter Turkson bíborostól, a Pápai Tanács elnökétől vett át Damaszkuszban.

A levélben a Ferenc pápa biztosította Assad elnököt arról, hogy támogatja a stabilitás helyreállítását és azt, hogy véget érjenek az emberek háború miatti szenvedései Szíriában.

Assad elnök a jelenlegi szíriai eseményekről beszélt Turkson bíborossal és küldöttségével. A szír elnök megemlítette a legutóbbi támadásokat, melyeket a terroristák követtek el civilek ellen az általuk még megszállva tartott területekről, mint például Idleb kormányzóságból.

Assad elnök azt is elmondta, hogy ezek a terroristák néhány régióbeli ország, és bizonyos nyugati államok támogatását élvezik.

Assad elnök rámutatott arra, hogy a legnagyobb segítség Szíriának az lenne ha nyomást gyakorolnának a terrorizmust támogató országokra. A háború befejezése és a szankciók feloldása sokat jelentene a szíriai emberek számára a béke és a stabilitás újbóli helyreállításának céljából.

Orientalista.hu- Al-Isfahani (A Szíriai Arab Köztársaság Elnöki Hivatala)

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑