Cadmus fordítás Cadmus
Képgaléria

2017. 02. 11.

Assad és felesége kiszabadított foglyokkal találkoztak (Képek, Videó)

2017. 02. 11.

Dr. Bashar Al-Assad elnök úr és felesége, Asma Al-Assad kiszabadított nőkkel és gyermekekkel találkoztak. Anno Latakia tartománybeli falvaikból rabolták el őket terrorista csoportok. 3 és félig raboskodtak, míg végül a szíriai hadsereg sikeresen kiszabadította őket.

„Mi mindannyian veletek leszünk, nem hagyunk már titeket magatokra. Bízzunk Istenben. Az Istenbe, a hazába, az emberekbe és a népbe vetett hit az, ami majd segít áthidalni a történteket, és ami majd összetart minket ebben a válságban, amit ti is átéltetek.”

„Minden eddigi szenvedés ellenére, szeretnénk, ha visszatérnétek a normális életetekhez a családjaitokkal, a hazátokkal, a faluitok lakosaival. Szeretnénk, ha ti lennétek a példa az ellenállást, a kihívásokat és a hazafiasságot tekintve.”

„Régóta vártuk már ezt a pillanatot. 3 éve és 6 hónapja vártuk… de nem telt el úgy nap, hogy az emberek ne kérdeztek volna rólatok, miközben az állam keresett benneteket minden intézményével… és minden katona… és minden mártírnak, aki eltávozott közülünk, volt egy célja, az hogy hazatérjetek” – mondta az eseményen az elnök úr.

.

 

Orientalista.hu – Syriana

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑