Cadmus fordítás Cadmus
Irán

2015. 08. 18.

Ayatollah Khamenei: Nem fogjuk megengedi az amerikai befolyás beszivárgását az országba

2015. 08. 18.

Az Iszlám Forradalom vezetője Ajatollah Seyyed Ali Khamenei kijelentette, hogy Irán nem fogja engedi az amerikaiaknak, hogy különböző területen beszivárogjanak az országba.

Khamenei az Iszlám Rádió és Televízió Uniós 8. csúcstalálkozóján és az Ahl Al-Bayt 6. világtalálkozójának közgyűlésén, mondta el,hogy az atomprogram egyezmény aláírása nem jelent egyet az ország kiszolgáltatását a nyugati befolyásnak.

A perzsa vezető szerint a szembenálló felek a tárgyalások során folyamatosan arra törekedett, hogy olyan kötelezettségeket fogadtasson el Iránnal ami rést ütne az ország gazdaságán és teret engedi a nyugati tőkék szabad áramlásnak.

Khomenei szerint az iráni mindenkori kormány nem fogja engedi hogy átláthatatlanul áramoljon be a nyugati befolyás az iráni gazdaságba és kulturális életébe. –írta a Press TV.

“Erősen blokkolni fogjuk a bejutásukat. Nem fogjuk engedni az Egyesült Államoknak, hogy gazdasági, politikai vagy kulturális téren utat törjenek az országba. Minden tőlünk telhetőt megteszünk az ilyen beszivárgás elhárítására”. –jelentette ki a vezető.

Orientalista.hu – Sinoda

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑