Cadmus fordítás Cadmus

Az állateledel webáruházban pontos leírást kap termékeinkről

Az állateledel webáruházunkban bátran válogathat az óriási kínálatok közül kis kedvencének,

mert ugye nem mindegy, hogy mit esznek háziállataink.  Ahogy az emberek, úgy az állatok is megérdemlik az egészséges táplálkozást. Az állateledel webáruházban pontos leírást kap termékeinkről. Ha most fogadott örökbe egy pár hetes kutyát és nem tudja mit adjon neki? Nálunk megtalálja a választ. Száraz táp is adható kölyökkutyáknak, itt gondos figyelmet igényel a kora, mert ha elmúlt 3 hónapos, akkor más fajta tápanyagban gazdagabb finomságot igényel.

Megéri nagyobb kiszerelésbe beszerezni, mert praktikus, adagolása és eltarthatósága egyszerű. Tartalmasságát tekintve elegendő benne a szénhidrát, fehérje, zsír, vitamin és ásványi anyag. Hátránya, hogy több vizet igényel a szervezete, ezért mindig legyen előtte. Ennek ellentéte a nedves táp, amit az ebek nagyobb lelkesedéssel fogyasztanak, mert ízesebb és utána nem lesznek olyan szomjasak.

A kiegyensúlyozott étrendhez minden megtalálható benne, sőt a fehérje tartalma magasabb és nem utolsó szempont, hogy hús alapú, ezért drágább is. Ebből a fajtából nekünk származhat hátrányunk, mert kevésbé egyszerű a tárolása, mivel felbontás után hűtőben tartandó pár napig, tehát hamarabb elromlik.

Az állateledel webáruház jutalomfalatokat is kínál a gazdik figyelmébe.

Van lehetőségünk olyat választani, amely tisztítja és ápolja az eb fogait. Adagolással vigyázni kell, mert elhízást okozhat. Csak a nevelés segítségére használjuk, hiszen ezt a jutalmat ki kell érdemelni.

Megosztom:


Back to Top ↑