Cadmus fordítás Cadmus
Szíria

2018. 05. 25.

Az Amerika-barát erők szíriai zászlót lengető civilekre lőttek Rakkában

2018. 05. 25.

Az amerikaiak barátai, a demokratikus hazugságban még hívő Szíriai Demokratikus Erők (SDF) több falut is megtámadtak Rakka közelében és tüzet nyitottak a civilekre. A lakosok bűne az volt, hogy saját hazájukban több helyen kitűzték hazájuk, a Szíriai Arab Köztársaság lobogóját.

A FARS iráni hírügynökség szerint az Amerika-barát terrorista söpredék Karida, Al-Salhabiat, A’ayouj, Al-Jayef, Al-Adnaniyeh és Al-Mansoureh falvakat támadta Rakkától nyugatra.

A Nyugat kedvencei az említett falvakban sok civilt letartóztattak és a fiataloktól elvették a mobiltelefonjaikat. Eközben Al-Tabaqa településen több tucat fiatal tüntetett a Szíriai Demokratikus erők jelenléte ellen.

Az amerikai rezsim és kiszolgálói a Szíriai Demokratikus Erőknek nevezett csoportot próbálja arra használni, hogy biztosítsák az amerikai jelenlétet Szíria még megszállt területein.

Éppen ezért a demokratikus csőcseléket fegyverekkel és hírszerzési információkkal látják el és elnézik nekik a helyi lakosok ellen elkövetett erőszakos cselekményeket. Mindenesetre jól látszik, hogy a többnyire kurdokból és kommunistákból álló SDF az amerikai rezsim értékrendjét követi, hiszen hazudik, civileket bántalmaz, sőt ellopja azok magántulajdonát.

Orientalista.hu – Al-Isfahani (Masdarnews)

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑