Cadmus fordítás Cadmus
Terrorizmus

2018. 02. 25.

Az amerikaiak ,,mérsékelt,, szövetségesei iskolás gyerekeket gyilkoltak

2018. 02. 25.

Az orosz TASS hírügynökség ma arról tudósított, hogy az orosz hadsereg és a Szíriában jelenlévő különböző orosz segélyszervezetek Homsz városában egy iskolában meleg takarókat, ruhákat és élelmiszer segélyt osztottak a háború miatt nélkülöző helyi lakosságnak.

A segélyszervezet szóvivője elmondta, hogy jelenleg sok olyan gyerek van akinek a családjában elesett valaki a harcok során.

,,A segélyszervezet orosz orvosokból álló csoportja orvosi tanácsokkal is segít, valamint orvosi ellátásban is részesíti a helyi lakosságot, melyek a helyi kórházakban nagyon drágák. Éppen ezért az orosz fél felajánlja barátságát a szíriai népnek.,,

A helyi lakosság pedig megköszönte az orosz hadsereg segítségét, és azt, hogy segítenek véget vetni a háborúnak, valamint annak, hogy minden nap félelemben kell élniük.

Eközben Kelet-Ghouta térségéből az amerikaiak szövetségesei, az ún. ,,mérsékelt ellenzék,, bűnözői ismét tüzérségi támadást intéztek Damaszkusz egyes részei ellen. Az USA terroristái ezúttal egy iskolát találtak el, ahol 3 iskolás gyerek életét vesztette. Erről természetesen nem lehet majd olvasni a nyugati sajtóban, mely a konfliktus kezdete óta a terroristákat támogatja és az ő általuk készített, eljátszott kamu felvételeket használja fel bizonyítéknak a szíriai kormány ellen.

Az amerikaiak igazán elmondhatnák a ,,mérsékelt,, barátaiknak, hogy ne mindig ugyanazt a 8-10 embert használják fel minden felvételnél. Már lassan kezdünk gyanakodni amikor azt látjuk, hogy minden ,,vegyi támadásnál,, ugyanazok az emberek vannak jelen.

Orientalista.hu – Al-Isfahani

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑