Cadmus fordítás Cadmus
Terrorizmus

2015. 01. 04.

Az ebola elérte az Iszlám Államot

2015. 01. 04.

Egyre több a fertőzött a terroristák soraiban. Járványoktól tartanak az irakiak.

Az Alsabah iraki napilap szerint az ország északi részén Moszul város egyik kórházából olyan orvosi jelentések kerültek a napvilágra miszerint egyre több olyan beteget hoznak akinek a tünetei az ebola vírus fertőzéséhez hasonló.
Akram Mahmoud orvos szerint a Salam és a Jumhuriya kórházakban 3 betegről biztosan kiderült, hogy ebola vírussal fertőzött. Az összes beteg az ISIS szervezet tagjaihoz tartozik.

A fertőzöttek mind afrikai származásúak, akik Törökországon keresztül juthattak el iraki területekre.
A szexrabszolgaságra kényszerített elrabolt nők között az AIDS vírus kezd terjedni szintén a zsoldos külföldi dzsihadisák fertőzték meg a szerencsétlen asszonyokat.

Az Alsomariya iraki lap a Kurdisztáni Demokratikus Párt katonai szárnyának a közleményére hivatkozva közölte, hogy az Iszlám Állam tagjai a várostól távol 5 holtestet égetett el attól tartva, hogy pestis járvány tör ki a városban.

Amióta a terrorszervezet elfoglalta Moszult azóta egyre rosszabbak a körülmények. Kevés az élelmiszer nincsenek gyógyszerek és fertőzöttek az ivóvizek. A napokban a városi kórházakban 200 olyan embert vittek be akik fertőzött vizet ittak és rosszul lettel.

orientalista.hu

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑