Cadmus fordítás Cadmus
Szíria

2020. 04. 01.

Az éjjel izraeli légitámadás érte Homsz városát (videó)

2020. 04. 01.

Úgy tűnik van egy ország, melynek a kialakult rendkívüli helyzetben és a világjárvány idején is a háború és a provokáció a legfontosabb. A Szíriai Légvédelem sikeresen hárította az izraeli agressziót.

Az éjjel rakétákat lőttek ki libanoni légtérből Szíria felé és ennek következtében több robbanást is lehetett hallani a szíriai Homs kormányzóság területén.

A helyi beszámolók szerint a szíriai légvédelem készenlétben volt, amikor is több ellenséges célpont érkezett a szíriai légtérbe és támadni kezdte Homs kormányzóság területét.

A szíriai légvédelemnél lévő források megerősítették, hogy a légvédelmi egységek több beérkező ellenséges célpontot is megsemmisítettek, azonban több be is csapódott Homs területén.

A támadással kapcsolatban meg kell jegyezni, hogy a libanoni Sham FM rádió beszámolt arról, hogy alacsonyan szálló izraeli gépeket láttak Libanonban, Kesrouan tartomány területén, mely közel van az ún. ,,Izrael állam,, és a szíriai Homs területéhez is.

Az már köztudott, hogy az izraeli légierő rendszeresen Libanon légteréből mér csapást Szíriára. Érdekes módon a cionista államot soha senki se teszi felelőssé azért, amiért rendszeresen megsérti egy másik ország szuverenitását, sőt onnan hajt végre támadást egy harmadik ország ellen.

Orientalista.hu-Al-Isfahani (Al-Masdar News)

Megosztom:

, , , , , , , ,
Back to Top ↑