Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 08. 13.

Az elnök, akinek a napjai megvannak számlálva? vagy az ember, aki körül a világ forog?

2015. 08. 13.

 Egyre unalmasabb és szánalmasabb módon ugatja azt a cion-atlanti-vahabita média, hogy a Szíriai Arab Köztársaság elnökének a napjai megvannak számlálva.

“Itt a vég”– mondják a bérencek hadai!

“Szíria a teljes összeomlás szélén áll” -hangoztatják!

Ordítják ahol csak tudják, hogy: “Vesztésre áll a Szíriai Arab Hadsereg”, amit gusztustalan módon a mai napig a rezsim erőinek hívnak.

 Hazudnak, manipulálnak, félrevezetnek, hamisítanak és továbbra is terroristákat küldenek a halálba maguk és saját hadseregeik helyett. A vak kapzsiságuk olyan szintet elért, hogy mára már ők vannak a legnagyobb veszélyben a saját maguk által létrehozott szörnyetegek miatt.

A szörnyetegek nagy számokban beépülve valós menekültek közé oda ahonnan finanszírozták őket. Most oda tartanak a terroristák hadai ahonnan azt hitték majd irányítani és kordába tartani tudják őket. Azt hitték Szíriáról, hogy olyan less mint Líbia pár hónap alatt összeomlik az állam és a hadsereg.

Létre jött az iráni atom egyezményt, és eszükbe jutott megint az, hogy Szíria, Hezbollah és Irán egy test, egy dobogó szívvel. A szíve viszont Damaszkusz. A lélek a szívben az Bashar Al-Assad elnök.

Assad az oroszlán, akinek a napjai egy esetben vannak csak megszámlálva. Méghozzá akkor ha Oroszország vezetője már nem Putyin lesz.

Ha Iránban nem győzedelmeskedett volna az iráni Khumeini forradalom és ha a Hezbollah nem bizonyította volna be az egész világnak, hogy a világ legfelszereltebb hadseregét is lelehet győzni megfelelő hittel, szervezéssel és szövetségekkel.

Assad napjai akkor vannak megszámlálva, ha a szaúdi uralkodó család bármi jogát is bizonyítani tudná a muszlimok szentföldjének joga felett. Vagy ha Izrael bármi kézzel fogható bizonyítékot tudna arról nyújtani, hogy joga van Palesztinához.

Öt éve tartó háborúnak a nehezén túl van Szíria. Ellenségei lassan rákényszerülnek, hogy a saját maguk által létrehozott terroristákkal végezzenek..

Hiába a hangoskodás… Hiába a megszokott rizsa…

A felemelkedő tengely már felemelkedett. Felemelkedésének a koronázását a szíriai állam végleges győzelme fogja jelenteni.

Ezzel rendszerek fognak megszűnni és országok fognak feloszlani, mások létrejönni.

Ez ha megállíthatatlan is, de a másik oldal nem hagyhatja tétlenül. Majd ha eljött az ideje maga a másik oldal is fog végezni a saját szövetségeseivel, hogy megóvhassa azt, amit meglehet éppen óvni a jövő világában, ami Szíria fájdalmából és romjaiból jön létre.

Megjegyzés: “A képen Assad elnök látható Zarif iráni külügyminiszterrel.”

Orientalista.hu – Cadmus

Megosztom:

,
Back to Top ↑