Cadmus fordítás Cadmus
  • Húszik válaszcsapásai a Vörös-tengeren

  • Szíriai konfliktus

  • Palesztin – izraeli konfliktus

  • Legolvasottabb híreink

  • Keresztényüldözés a Közel-Keleten

  • Afganisztáni háború

  • Tajvani konfliktus

  • Örmény-azeri konfliktus

  • Időjárás

Vélemény

2016. 03. 27.

Az igazán fontos dolgokról mindig hallgatnak

2016. 03. 27.

Figyelemre méltó, hogy az uralkodó cionista és atlantista média és propagandaoldalak mélységes hallgatása mellett a 888.hu már két hírben is informálta olvasóit Palmyra ostromáról, felszabadításáról visszafoglalásáról. Elkeserítő azonban az a dilettantizmus és végtelen cinizmus, amivel ezeket a híreket közölték.

A magam részéről természetesen ezen nem csodálkozom, hiszen Szíria öt évvel ezelőtti megtámadása óta semmiféle objektivitás nem kísérte Szíria tragédiáját a magyar fősodrású média részéről, egyszerűen csak visszaböfögték a cionista és atlantista propagandahíreket egy kicsit megcsámcsogva. Amit most mégis kiemelnék, és amire felhívnám a még értelmesen gondolkodni képes emberek figyelmét, hogy felejtse végre el a cikkben is szereplő öt éve szajkózott ostoba hazugságot, “az Asszad katonái”, “Asszad hadserege” szófordulatot.

 A Szíria Arab Hadsereg a legitim, szuverén Szíria államának a hadserege, honvédő serege. A szír hadsereg pontosan az, mintha azt mondanánk, hogy a Magyar Honvédség. A Szíriai Arab Hadsereg a szír honvédség, aki öt éve hősi harcot vív Szíria önvédelméért, Szíria szuverenitásának megmaradásáért, alapjában véve az egész világért, ugyanis öt éve azok ellen a zombi terrorista hordák ellen harcol, akik most Európát támadták meg. A Szíria Arab Hadsereg az a hadsereg, aki felszabadította Maloulát, összeragasztotta Mária porrá zúzott szobrát, őrzi és óvja a vallási kisebbségeket, védelmezi a közel nyolcvan országból toborozz terrorista csürhe ellen azokat a kultúrákat, akik Dr. Bashar Al Assad kormányzása alatt nyugalomban, szabadon és békében élhettek Szíria öt évvel ezelőtti lerohanása előtt.

Éppen ezért, szeretném kérni a 888 szerkesztőségét, hogy ne süllyedjen le a cionista és atlantista propaganda szintjére, és kezelje a méltó helyén Szíria öt éve tartó tragédiáját, a Szíriai Arab Hadsereg heroikus küzdelmét a szír állam önállósága, szuverenitása megvédése érdekében, aminek egyenes ágú következménye most már Európa tragédiája is. Kezelje méltó helyen egy szuverén állam legitim kormányfőjét és honvédő hadseregét, akire legkevésbé illik a “diktátor” nevetséges jelző, mint inkább a legtöbb degenerált európai államfőre, vezetőre, háborús bűnösére, akiknek személyiségét egy lapon sem lehet említeni Szíria legitim államfőjével, Dr. Basshar Al-Assad elnök úréval.

 Palmyra felszabadításának dicsősége pedig egy olyan harc, amit egyetlen egy atlantista és cionista és hasonszőrű média sem fog tudni elvenni azoktól a mártír katonáktól, akik vérüket áldozzák jelen percekben is, hogy Zenobia több ezer éve földjét, a Világörökség részét felszabadítsa a világ megannyi országából küldött terrorista hordáitól.

Ez a harc az emberi méltóságért, a nagybetűs Emberi kultúráért, a nagybetűs Emberi civilizációért folyik ezekben a percekben is … és ezt a harcot a Szíriai Arab Hadsereg, az orosz légierő, a Hezbollah elit alakulatai, a szíriai népi milíciák, és az Iráni Forradalmi gárda vívja, nem pedig “Assad katonái”, nem pedig az öt éve építgetett nagy terror “ellenes” nagyhatalmi koalíciók, hanem a Szíriai Arab Hadsereg, az orosz légierő, a Hezbollah elit alakulatai, a szíriai népi milíciák, és az Iráni Forradalmi gárda. Szóval ennyit erről, hogy napjainkba ki is harcol életét áldozva a terroristák ellen és ki az, aki támogatja és védelmezi őket.

Orientalista.hu – Siroi Isi

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑