Cadmus fordítás Cadmus
Palesztina

2019. 06. 12.

Az Iszlám Dzsihád felszólítja az arab és muszlim népeket, hogy támogassák a palesztin ellenállást

2019. 06. 12.

A palesztin Iszlám Dzsihád nevű ellenálló szervezet főtitkára vasárnap felszólította az arab és muszlim népeket, hogy támogassák az ellenállást Palesztinában. Ziad Al-Nakhala azzal vádolja az arab vezetőket, hogy magára hagyták a palesztinok ügyét és az amerikai, valamint az izraeli érdekek kiszolgálói.

Al-Nakhala ég olyan politikai rendezvényen nyilatkozott, melyet az Arab Nemzeti Konferencia és az Iszlám Nemzetek Konferenciája, valamint az Arab Pártok Legfelső Konferenciája szervezett. A rendezvényen résztvevők kijelentették, hogy elleneznek minden olyan tervet, mely egész Palesztinát a cionistáknak adná.

,,Számos ember sokat tudna mondani arról, hogy hogyan kell szembeszállni a cionistákkal, azonban most össze kell fognunk és ki kell jelentenünk, hogy támogatjuk az ellenállást.,,

A mozgalom vezetője óva int attól, hogy valaki is kérdőre vonja az ellenállás legitimitását a cionista entitás javára. Kijelentette, hogy az ellenállás fejleszti a képességeit és nem fog kihagyni semmilyen lehetőséget Palesztina védelmében, kerüljön az bármibe.

Orientalista.hu – Al-Isfahani 

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑