Cadmus fordítás Cadmus
Geopolitika

2016. 09. 13.

Az USA, Szaúd-Arábia és Izrael a 9/11-et a világ megtévesztésére használják

2016. 09. 13.

A 2001. szeptember 11-ei támadások egy gondosan megtervezett terv része volt az Egyesült Államok, Izrael és Szaúd-Arábia részéről, hogy destabilizálják a Közel-Keletet és lökést adjanak a cionista-vahabita napirendnek, ismertette egy terrorizmus ellenes elemző.

Scott Bennett, az amerikai hadsereg pszichológiai hadviselésének volt hadnagya San Francisco-ból beszélt a fentiekről a közel 3000 ember életét követelő a 9/11 támadások 15. évfordulója kapcsán, hozzátéve, hogy “ez rendkívül összetett, de ugyanakkor igen egyszerű” történet.

Az elemző szerint ahhoz, hogy jobban megértsük, mi történt a támadások napján, együtt kell vizsgálni az eset három aspektusát, azaz a bizonyítékokat, az elkövetőket és a következményeket.

Ha megnézzük az elmúlt 15 évben felhalmozott bizonyítékokat, világossá válik, hogy a kormány beszámolói a támadásokról bizonyítottan hamisak, tette hozzá az elemző.

A belső nukleáris robbanások az Ikertornyokban, olyan felderítő repülőgépek jelentése, amelyeknek ugyan az volt a száma, mint amik állítólag belecsapódtak a tornyokba támadás után, a gépek hiányzó törmeléke a Ground Zeron (Nulladik szinten), és a “megmagyarázhatatlan” pusztítás a 7. Épületnél, ezeket az elméleteket közölte Bennett, amelyek hihetők a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján.

Bennett szerint az izraeli rezsim kémügynöksége, a Moszad az egyik fő gyanúsított a támadások koordinálásában.

Az elemző kiemelte, hogy az izraeli cionista neokonzervatívok és a szaúdi rezsim által kitervelt 9/11 támadás volt az igazi gyújtópontja az USA, a CIA, a Moszad és vahabisták napirendjének végrehajtásához a Közel-Keleten, az ott lévő országok destabilizálására.

“Az Egyesült Államok arra használta fel ezt az incidenst, hogy lerohanják Afganisztánt, destabilizálják és átvegyék felette a hatalmat, ahogy az ópiumot adó mákföldek felett”,–  tette hozzá Bennett.

“Emellett az Egyesült Államok kitalált egy teljesen hamis háborút Irakban, tömegpusztító fegyverekre alapozva”, hangsúlyozta.

Líbia, Egyiptom, Szíria és Libanon, néhány másik közel-keleti ország, melyeknél az Egyesült Államok arra törekedett, hogy destabilizálja a 9/11 támadások utóhatásaként, érvelt tovább a terrorizmus ellenes elemző.

“Szóval, látunk egy mintát a hamis zászló alatt elkövetett szeptember 11-ei támadásra, ami életre hívott egy mumust, egy szörnyet, hogy az amerikaiakat kivéreztessék az adódollárokkal, amelyek a hatalmas hadiipari komplexum projektjeit finanszírozták” – mondta Bennett.

Orientalista.hu – (Presianews.vcp.ir, Press TV)

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑