Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 07. 12.

Bevándorlás vagy valami más?

2015. 07. 12.

Abból a logikából, hogy mindenki jót akar ezen a világon és vannak pozitív értékek, amely mellett a világ vezetői döntenek, nem lehet megérteni semmit. Nézzük:

  1. Afrika túlnépesedett. Nem cél az afrikai élelmiszertermelés, beruházások fejlesztése, mert az pénzbe kerül és még a jótékonysági projektek megtérülési százaléka (mert ilyen mutató is van) rossz. Az eredetileg 200 milliós kontinensen ma egy milliárd ember él, akik gyakorlatilag eltartottak. Legnagyobb bűnük, hogy nincs pénzük, és nem tudnak a fejlett világ fogyasztói társadalmai lenni. Magyarán, nem tudják megvásárolni azt, amit a multik előállítanak. Ez megbocsájthatatlan. Az a vád, miszerint miért nem oldják meg a maguk problémáját, nem áll meg két okból: 1. a tőkét folyamatosan kilopják az országaikból. 2. az agyak sem maradnak meg. Megoldás: helyi válságok, konfliktusok gerjesztése, elszakításuk a nemzetközi kommunikációtól, nehogy ki tudják kiáltani az évi 45-50 millió áldozatot (FAO adat).

Jelenleg manipulálható tömeg, ami a konfliktusok miatt eddig is vándorolt, de irányítottan ma Európába jön, és háttérhatalmi célokat valósít meg.

  1. Amerika elveszti egyeduralmát a világ felett. A fedezettel nem rendelkező dollár alatt rezeg a léc. Minden nap új hazugság és konfliktus kell értékének fenntartására. Lássuk, csak hol is van a háttérben USA szarkeverés: orosz-ukrán, orosz-EU, szír- IÁ, iraki- IÁ, Irán- IÁ, Szaúd Arábia- Irán, Szaúd Arábia- Jemen, afgán- Al-Kaida, szomáli- Shabab, Nigéria- Boko Haram, algériai- AQIM és ezer más afrikai projekt. Ez a sok szenny, förtelem, mind USA stratégiai tervezőasztalokon lát napvilágot, majd amikor megvalósulnak, USA nem tud kontrolt gyakorolni felettük. De nem is bánja, mert így nem lehet hozzákötni semmit, kívülről úgy tűnik, mintha szervezetek, csak úgy a semmiből alakulnának és az emberek saját éhenhalásuk, fejlevágásuk érdekében hozták volna ezeket létre. A tömeg tudata pedig módosításon esett át, beveszi azt, amit a CNN és a többi hazugsággyár állít. Sajnos mi és agyunk is áldozattá vált.

A pitbullként tenyésztett terroristák elvégzik azt a destabilizációt, amit a hadiipar, a bankok és a háttérhatalom érdekei megkívánnak. Obama csökkentheti a hadikiadásokat, hiszen külső agymosott barmokkal végeztetik el azt a feladatot, amit eddig amerikai katonák életének kockáztatásával tettek. Ez az, amit USA ma tehet a hegemónia fenntartásáért. Ez egy utolsó próbálkozás. Ha ezt nem tudja sikerrel végigvinni, akkor az elhízott, bugyuta amerikai átlagállampolgár, akinek szőnyege csak hűtőszekrénye és tévéje között kopik ki, nem tudja élvezni azt a jólétet, amit számára 13 hektár terület állít elő a föld bányáiból, tengereiből, mezőgazdasági földjeiből és nem szavaz tovább ugyanarra az elnökre. Ugyanez Banglades esetében fél hektár.  Nos, ezt nevezik demokráciának, ami állítólag a legjobb, amit eddig ember kitalált.

  1. Izrael biztonsága megköveteli a környező iszlám világ megosztását. Izraelt mondtam és nem zsidókat! Kérem figyelni! Számomra a kettő nem mindig jelent egyet. Katonai fölényben van, de emellett, stratégiai fölény fenntartása is fontos. Felfogtam, hogy Izrael egy demokratikus rendszer, ahol a muszlimok, keresztények is éppúgy szavaznak, mint zsidók (most zsidókat mondtam nem Izraelt), de melyik parlamenti demokrácia nem álságos? Akárhogy is szavazunk, mindig arra megyünk, amerre a pénzvilág akarja! A pénzvilág pedig fenn akarja tartani a totális káoszt Izrael körül. Ezt kiválóan szolgálja az IÁ, ami gyakorlatilag muszlimok tömeges megsemmisítését végzi az iszlám nevében. Erre Izrael és USA szövetségesei, Szaúd Arábia és Katar adnak forrásokat. A pénzvilág pedig cionista. Most pedig cionistát mondtam és nem zsidót, mert ez a két fogalom is ma elválni látszik. Ma a muszlim és keresztény világ egy része is cionista, míg a zsidók egy része nem az!

A muszlim világ egy része önmagát és vallását árulja el. Kiszolgálója idegen érdekeknek és ennek oltárán feláldozták a toleranciát, belső békét, szeretetet.

  1. Európa nem rendelkezik védelmi stratégiával. Jelen formájában az EU a kulturális örökség része. Képtelen önerőből fennmaradni, hiszen a nyugati társadalmak rablótársadalmak, gyakorlatilag mindig más munkájából éltek. Az összekalapált EU, pedig már rég nem Európáról szól, hanem a pénzvilág eszközéről, mely nem tűr renitenseket. Tiltja a tisztánlátást, józan értékelést akkor, amikor Európa az amerikai felfegyverkezés aktív stádiumában van. Egy ilyen korszakban nem megérő barátra van szüksége Amerikának, hanem egy megfegyelmezett vazallusra. Nem lehetnek nemzeti törekvések, alternatív vélemények, csak egyes egyedül a dollár fennmaradásának érdekei. Ez is demokrácia. Itt összeér a sok szál és ebben a kontextusban kell ez a sok bevándorló, akik ugyanazt a feladatot látják el, mint a barbárok, akik felhígították a római birodalmat. Akár maguktól jöttek, akár nem, akár manipulált esemény akár nem, ugyanaz a helyzet, mint a terrorizmus esetén. Volt egy megkonstruált esemény, amit utána nem tudnak kontrolálni. De nem, baj, mert nem is kell a kontrol. A destabilizáció a cél. A bevándorlók is a destabilizáció eszközei, akiket sokkal kisebb külső ráfordítással lehet irányítani, mint pl. katonai rendfenntartókat, megszálló csapatokat. Ráadásul a közhangulat is ellenük fordul, nem a megszállók ellen, így a helyzet megmentőért kiált. Megmentő pedig jön, ha kell. Hál istennek álig fel lesz fegyverkezve, mert készen áll.

Izrael is ujjal fog mutogatni a sok terroristára, akik a migránsokkal érkeznek. Ezek a terroristák fogják hitelesíteni azt az üldöztetési és állandó félelemben élési körülményt, amit Izrael elszenved. Ettől kezdve nem lesz olyan európai parlament, amely megszavazná a független Palesztin államot. Igen, várhatóak terrorcselekmények, várható a veszély. A játék csak akkor hiteles, ha a vér eredeti. De ez nem azok játéka, akik a színpadon eljátsszák. Ez azoké, akik megírták.

Tehát a logika, hogy a jók legyőzik a rosszakat és minden az erkölcs és emberi értékek mentén oldódik meg, nem áll. Ezenkívül már 7 milliárdan vagyunk, ami túl sok. Kinyírni az emberiség felét olcsóbb, mint eltartani. Már kinyírni sem kell. Elég sorsára hagyni. Ma ez a logika…

Orientalista.hu – Mihálffy Balázs

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑