2017. 09. 21.

145 Azerbajdzsán ellen kampányoló NGO-t finanszíroz SorosAz azeri hírügynökség rövidhíre azzal kezdődik, hogy különféle politikusokat, szakértőket, különböző területen dolgozó befolyásos embereket vesznek célba és vizsgálnak „korrupció” miatt egy olyan „piszkos kampány” eredményeként, amelyet a nyugati média vezet Azerbajdzsán ellen.

Az egyik ilyen célpont Jean-Paul Murman, a belga alkotmánybíróság tagja. Őt a belga (flamand) De Tijd és a L’Echo (vallon) napilap azzal sározza be, hogy „kapcsolatai” vannak Azerbajdzsánhoz és cikket publikált a témában.

Murman elmondta, soha nem fogadott el pénzt, szőnyeget vagy bármi mást Azerbajdzsántól, csupán „imádja ezt a kis országot”.

Elmondta még, hogy nem szabad Azerbajdzsánt kettős mércével mérni, és feltétlenül figyelni kell arra a tényre, hogy a 145 NGO-t, amely Azerbajdzsán elleni kampányt folytat, George Soros milliárdos pénzeli.

Hozzátette, az is üdvös lenne, hogy amikor azerbajdzsáni „politikai foglyokról” beszélnek, akkor kiderüljön, ők ugyanolyan alapon vannak börtönben, mint az ETA börtönben lévő tagjai, és hogy ugyanazon mércét kell alkalmazni minden európai országgal kapcsolatban.

Orientalista.hhu – Lovas István

, ,
<


Back to Top ↑

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com