Cadmus fordítás Cadmus

A Hezbollah fokozza a támadásokat az ellenséges határállomások ellen

2024. 02. 10.

A palesztin nép és a gázai ellenállás támogatására, valamint a különböző dél-libanoni falvak elleni izraeli agresszió fényében az Iszlám Ellenállás továbbra is csapást mért a cionista megszállási helyszínekre a libanoni határ közelében.

A Hezbollah katonai média egymást követő nyilatkozatokat adott ki a támadások és azok kimenetelének illusztrálására.

Az első közlemény megemlítette, hogy a Libanoni Ellenállás 2024. február 9-én, pénteken 11 óra 15 perckor megfelelő fegyverekkel célba vette a dovivi laktanya kémfelszerelését, közvetlen kárt okozva.

A Libanoni Ellenállás harcosai 2024. február 9-én, pénteken 14 óra 20 perckor célba vettek egy Merkava tankot Al-Bagdadi telephelyén, aminek következtében eltalálták és megsemmisítették – mutat rá a második közlemény.

A harmadik nyilatkozat arra utalt, hogy a Libanoni Ellenállás harcosai 2024. február 9-én, pénteken 15 óra 10 perckor megfelelő fegyverekkel vették célba a megszállt libanoni Shebaa Farms al-Ramtha telephelyén lévő kémfelszerelést, közvetlen találatot okozva.

A negyedik közlemény szerint a Libanoni Ellenállás harcosai 2024. február 9-én, pénteken 15 óra 30 perckor megfelelő fegyverekkel célba vették az Al-Malkiya telephely közelében lévő kémfelszerelést, közvetlen találatot okozva.

A Libanoni  Ellenállás harcosai 2024. február 9-én, pénteken 15 óra 30 perckor rakétafegyverekkel vették célba Zibdeen lelőhelyét a megszállt libanoni Shebaa Farmsban, közvetlen találatokat okozva. az ötödik kijelentés megerősítette.

A hatodik nyilatkozat arra utalt, hogy a Libanoni Ellenállás harcosai 2024. február 9-én, pénteken 16:00 órakor rakétafegyverekkel célozták meg az Al-Malkiya helyszínt, közvetlen találatot okozva.

A hetedik közlemény szerint a Libanoni Ellenállás harcosai 2024. február 9-én, pénteken 16 óra 35 perckor rakétafegyverekkel vették célba Bayad Blida területét, közvetlen találatot mérve.

Eközben az izraeli ellenség fokozta agresszióját Dél-Libanon ellen, célpontjaival Aita Al-Shaab, Yohmor és Markaba városait vette célba.
A cionista tüzérség Kfarkila, Kfarshuba és Aytaroun városait is célba vette. Az ellenség harci gépei tovább támadták Maround Al-Rast, Kfartibnit és Naqourát.

Orientalista.hu – Karoly Kuti

Megosztom:

, , , , , ,
Back to Top ↑