Cadmus fordítás Cadmus

A Szíriai Arab Hadsereg erősítése és utánpótlás érkezett légi úton Deir Ezzorba

Bejrút, Libanon (19:00) – A Szíriai Arab Hadsereg erősítése hétfőn megérkezett Deir Ezzor tartományba, miután számos katonai szállítóhelikopter ért földet a 137. Gépesített Dandár bázisán, a tartományi főváros nyugati bejáratának közelében.

Egy Deir Ezzor városi katonai forrás szerint legalább hat, erősítést és utánpótlást, szállító katonai helikopter szállt le ma a 137. Gépesített Dandár (Liwa#137) bázisán, miután útba indultak az Al-Haszakah tartományban lévő Al-Kamishli járásból.

A személyi erősítés a város nyugati részében fog összpontosulni, ahol a beérkezett katonák a hadsereget fogják segíteni az “Iszlám Állam” nevű terrorszervezet fegyvereseinek elűzésében a Panoráma-térségből.

Miközben több hadművelet zajlik a megszálló “Iszlám Állam” nevű terrorszervezet fegyveresei ellen szerte az országban, a Deir Ezzor tartományban és a városban harcoló szíriai katonák azt a parancsot kapták, hogy maradjanak védelemben, amíg a tartományi főváros körüli ostromzárat a közeledő kormánycsapatok és szövetségeseik át nem törik.

Forrás: almasdarnews.com

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Sharing is caring!

, , , ,
Back to Top ↑