2019. 07. 27.

Aleppot támadták a “demokratikus” ellenzékiek

Terroristák aknavetőgránátokat lőttek ki több Aleppo városi kerületre a múlt héten; a tüzérségi tűz forrása Aleppo tartomány nyugati területe volt, ami az Asztanai megállapodás szerint átmenetileg fegyvermentes övezetnek minősül.

Természetesen senki sem hallhat ezen terrorista támadások miatt mártírhalált halt szíriai polgárokról, sem “Fehér Sisakosokról”, sem brit vagy amerikai propagandáról, sem olyan médiaprostituáltakról, akik naponta vinnyognak a TV csatornákon Aleppo végzetéről.

Amikor – és nem feltételes módban – a Szíriai Arab Hadsereg egy hadműveletet indít, hogy megtisztítsa Aleppo tartomány nyugati részét a megszálló szektás terrorista mocsoktól, minden nyugati és wahhabi propaganda gépezet éjt nappallá téve azon fog ügyködni, hogy eláztassa a Szíriai Arab Hadsereget és Szíria kormányát.

Nem tudjuk, hogy a Syrian Arab Army hangja mennyire hallható a wahhabi terrorizmust támogató médiában, mint egy nem hivatalos felület csak annyit mondhat, amikor a takarítás kezdetét veszi Nyugat-Aleppoban (a tartományban), a MEGSZÁLLÓ TERRORISTÁKNAK NEM LESZ IRGALOM!

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Sharing is caring!

, , , , , ,
Back to Top ↑