Cadmus fordítás Cadmus

egekben a nemi erőszak száma Svédországban, döntő többségében migránsok az elkövetők

2018. 03. 22.

A bandában elkövetett nemi erőszakok több mint 98%-a migránsokhoz köthető – számolt be róla a svéd Expressen lap egy tanulmányra hivatkozva.

A 2016-2017-es években elítélt 43 támadó közül 42 migráns leszármazott volt, és 13 volt kiskorú a bűntett elkövetésekor.

A megdöbbentő statisztikákat figyelmen kívül hagyva Stina Holmberg, a svéd Brå bűnmegelőzési egység kutatója szerint, – annak ellenére, hogy utoljára 2005-ben foglalkoztak a témával – „nincs szükség újabb kutatásra a migránsok által elkövetett bűnesetekről”

A nemi erőszak-statisztikák az egekbe emelkedtek mióta Svédország migránsok százezreit fogadta be. Már a malmöi rendőrség is félti a nőket, ezért tavaly azt javasolták nekik, hogy ne menjenek az utcára egyedül sötétedés után.

Egy svéd rendőr felkavaró vallomása

Korábban egy svéd rendőr Peter Springare több fórumon is felhívta a figyelmet a migránsok által elkövetett erőszakos bűncselekményekre.

Ahogy fogalmazott, a jellemzően szexuális indíttatású bűncselekmények számának drasztikus növekedése az elmúlt 10-15 év bevándorláspárti politikájának az eredménye.

Jellemzően migránsbandák követik el az ilyen jellegű bűncselekményeket, ami előtt a rendőrség tehetetlenül áll, mert az elkövetők származásának feltárása gátja annak, hogy érdemben fel tudjanak lépni az ilyen erőszakos cselekmények ellen.

A rendőrtisztet,- ahogy a „szép új világban” már megszokhattuk – politikailag inkorrekt véleménye miatt meghurcolták.

Magyar Idők – Expressen

Megosztom:

, , , , , , ,
Back to Top ↑