Egyre több információ igazolja az illegális bevándorlás szervezettségét

Bakondi György szerint ezt bizonyítja a migránsok bankkártyaprogramja, amelyet Soros György is nyíltan finanszíroz.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1-en elmondta: a kártyák ügyének megismerése közelebb visz minket ahhoz, hogy megismerjük a migráció 2015 óta tartó szervezettségének valós motivációját.

Bakondi György közölte: az Európai Unióban a többi között a „migránsvízumról” (humanitárius vízum), az unió határvédelmi ügynöksége, a Frontex átalakításáról szóló terveket szeretnék „sietve” törvényi erőre emelni, hogy még ebben a parlamenti összetételben mód legyen nehezen visszafordítható, illetve visszafordíthatatlan rezsim kialakítására.

Bakondi György szerint úgy tűnik, mintha tartanának a jövő évi európai parlamenti (EP-) választásoktól. Ezt bizonyítja, hogy az a politikai erő, amely a migráció tömeges beáramlását akarja, az ezt ellenző országokat – például Magyarországot – támadásoknak teszi ki.

Kitért arra is: legalább 3 éve tudni, hogy a balkáni útvonalon terroristák érkeznek; az Európában elkövetett terrorcselekmények jelentős része esetében az elkövetők ezen az útvonalon jöttek. Ez napjainkban is súlyos biztonsági, belbiztonsági kihívást jelent az országokban, köztük Bosznia-Hercegovinában is – mondta a főtanácsadó.

Hirado.hu, M1

Sharing is caring!

, , , , ,
Back to Top ↑