2017. 08. 17.

Ez a muszlim menyasszony nem viselt sminket az esküvőjén, azt is elárulta, hogy miértA nagy esküvő előtti készülődésbe természetesen a tökéletes smink kiválasztása is beletartozik, ami gyakran több sminkes kipróbálása is lehet, amíg meg nem találja valaki a megfelelőt!

Tasnim Jara menyasszonyként azonban pontosan ennek az ellenkezőjét szerette volna tenni. Smink és csillogó ékszerek nélkül akarta kimondani a boldogító igent azért, hogy ne hódoljon be a társadalom által sugallt elvárásoknak, melyek az ellenkezőjére kényszerítik a nőket.

A nő Facebook posztjában fejtette ki a véleményét a modern esküvőkről és az egyre növekvő elvárásokról. Úgy gondolja megalázó, amikor az esküvőn a menyasszony háta mögött suttognak: Szerinted szép? Vajon mennyibe kerültek az ékszerei? Mások véleménye miatt pedig általában nem a pillanatot élvezik a nők, hanem már hónapokkal a nagy nap előtt stresszesen élnek, hogy minden tökéletes lehessen.

Tasnim kultúrájában a fényűző esküvőn kívül el sem tudnak mást képzelni, ezért amikor elmondta családjának, hogy másféleképpen szeretne az oltár elé állni, azok először azt mondták egy fotón sem szeretnének majd vele szerepelni.

Később természetesen elfogadták a lány döntését, aki bíztatni szeretne minden nőt, hogy merjen önmaga lenni a nagy napon és ne megfelelni akarjon másoknak!

Orientalista.hu – Glamour

, ,
<


Back to Top ↑

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com