Cadmus fordítás Cadmus

Ez nem Svédország – Keresztény nőt fenyegettek a svéd NO-GO Zónában (videó)

2018. 03. 13.

Egy szomáliai születésű, több, mint húsz éve Svédországban élő nő, aki muszlimból kereszténnyé lett, hidzsáb, vagyis muszlim fejkendő nélkül ellátogatott egy olyan stockholmi külvárosba, ahol a muszlim lakosság párhuzamos társadalmat épített ki, s immár Svédország egyik no-go zónájának számít (kivéve a liberálisoknak, mert szerintük olyanok nincsenek).

Mona Walter korábban már forgatott a Rinkeby nevezetű külvárosban, ahol akkor is számos atrocitás érte őt. Ezúttal az Infowars stábja is elkísérte őt, hogy dokumentálják, miként fogadják a keresztény nőt.

A videó tanúsága szerint hamar felismerték a helyi muszlim járókelők Mona Waltert, és azonnal inzultálni kezdték. „Mit keresel itt?” – kérdezték tőle, majd amikor a nő értetlenségének adott hangot, hogy miért ne sétálhatna Svédországban ott, ahol szeretne, megdöbbentő válasz érkezett többször is: „ez nem Svédország!”.

A szitkokból kapott a stáb férfitagja is, mondván, miért védelmez egy keresztény nőt. A videó tanúsága szerint a légkör egyre fenyegetőbb lett, válogatott sértéssekkel, fenyegetésekkel illeték a muszlimok a keresztény nőt, akit le is köptek.

Magyar Idők – Infowars

Megosztom:

, , , , , , , , ,
Back to Top ↑