Cadmus fordítás Cadmus

Haditudósítás Dél-Damaszkuszból (képek, videók)

2018. 05. 14.

A Szíriai Arab Hadsereg csapatai teljesen ellenőrzésük alá tudták vonni a Jarmuk menekülttábor nyugati részét, miután vasárnap kiszorították onnan az ISIS terrorszervezethez hű militánsokat.

A hadsereg katonái és palesztin harcosok a Jarmuk tábortól délnyugatra rohamozták meg az ISIS terroristák állásait és elfoglalták a Jarmuk utcát az autópiactól a Jarmuk tábor és Hajar Al-Aswad északi része között fekvő térségig.

.

A hadsereg katonái a továbbiakban teljesen ellenőrzésük alá vonták a Jarmuk menekülttábor nyugati részét, az Al-Batikheh-tértől az autópiactól délre fekvő körzetig, Jarmuk főutcájáig és a 30. utca vonaláig a palesztin menekülttábor területén.

 

Eközben a hadsereg más egységei folytatták az előretörést az ISIS terroristák ellen Hajar Al-Aswadtól északra is és elfoglaltak számos épülettömböt.

Ezenkívül más alegységek és a Szíria oldalán harcoló palesztin alakulatok csapást mértek az ISIS terroristák állásaira és elüldözték őket az Al-Dzsazira negyedből, északnyugatra Hadzsar Al-Aszwadtól.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , , , , ,
Back to Top ↑