Cadmus fordítás Cadmus

Holtan találták az újságírót, aki Soros hálózatát

Még mindig nem tudni, hogyan halt meg a 33 éves svéd oknyomozó újságíró, Bechir Rabani, aki Soros György milliárdos és annak munkatársa, Robert Aschberg után nyomozott. A fiatalembert december 16-án találták holtan az otthonában, miután feltöltötte az általa készített leleplező videót a spekulánsról. A svéd média természetesen nem szellőztette meg az esetet, de az embereket „zavarja” a sok furcsaság Bechir Rabani halálával kapcsolatban.

2017 augusztusában Rabani kiadott egy dokumentumfilmet „I skammens skugga” / „A szégyen árnyékában” címmel , amely leírja a nemi erőszakkal kapcsolatos jelenséget és hogy a svéd lányok veszélyben vannak a muzulmán megszállókkal szemben. Ezután kezdett Soros és Aschberg után nyomozni.

Miután Aschberg megtagadta a beszélgetést, Rabani Facebook-fiókját törölték (beleértve az összes csevegő üzenetet, amelyek normális esetben továbbra is láthatóak maradnak).

Egy a Twitteren vele kapcsolatban álló férfi arról írt, hogy Rabani két héttel a halála előtt jelentkezett nála. „A svéd biztonsági szolgálattól figyelmeztették, hogy legyen óvatos, és hogy figyelik” – írta.

Rabani állítólag további információkat akart közzétenni Robert Aschbergről és Soros Györgyről, de erre már nem volt lehetősége…Megbízható források szerint Rabani egészséges volt, és nem szenvedett betegségben.

A Twitteren és a közösségi portálokon az újságíró követői azt írják, egészen biztosan a CIA áll a háttérben, bár a Moszad neve is felmerült a „furcsa halállal” kapcsolatos hírekben.

Bechir halála előtt alig egy hónappal Camilla Sandelius vesztette életét, aki szintén migrációellenes tevékenységet folytatott. A fiatal nő családja nem nyilatkozik, rejtély, hogy a huszonéves lány miben halt meg. Közösségi oldalán utazásairól közölt fotókat, valamint nyíltan felvállalta kereszténységét.

A Twitteren egyesek tudni vélik, hogy a két fiatal aktivista halála nem csupán a „szerencsétlen véletlennek” köszönhető, hanem annak, hogy bátran vállalták a harcot Soros és csapata leleplezéséért.

Magyar Idők – Jurák Kata

Sharing is caring!

, , , ,
Back to Top ↑