Cadmus fordítás Cadmus

Irán az összes ellenséges fenyegetéssel kész szembeszállni

Hossein Dehqan dandártábornok, Irán hadügyminisztere csütörtökön azt nyilatkoz- ta, hogy Irán védelmi ipara elég fejlett ahhoz, hogy képes legyen meghiúsítani az Iszlám intézménye elleni összes fenyegetést.

Mazandaran tartományban fekvő Noshahr városban tartott helyi gyűlésen Dehqan megismételte, hogy Iránnak sikerült növelnie a védelmi iparral kapcsolatos technológiáit.

Az ország bármilyen fenyegetéssel és bármilyen ellenséges összeesküvéssel szembe tud nézni, amit az Iszlám Köztársasággal ellen akarnak végrehajtani,  – mondta.

Kommentálva Irán szárazföldi és haditengerészeti védelmi eszközei gyártása terén elért eredményeket a miniszter hangsúlyozta, hogy az ellenség eddigi fenyegetései jellemzően teljesen hatástalanok voltak.

Az összes összeesküvésnek és fenyegetésnek a fő oka az Iszlám Forradalom 1979-es győzelme óta, hogy az ellenség véget akar vetni az Iszlám uralmának a régióban.

Meg akarják fékezni az Iszlám Forradalom hatását, hangsúlyozta Dehqan tábornok, hozzátéve, hogy az ellenség mindent megtesz azért, hogy elérjék céljaikat.

A védelmi miniszter azt is kiemelte, hogy az ellenség egy sor hangzatos jelszót és úgynevezett értékeket használva próbálja kiterjeszteni befolyását a térségben, és soha nem hagy fel semmilyen bűncselekménnyel, csak hogy a gonosz céljaikat megvalósítsák.

Orientalista.hu – (IRNA, Persianews)

Sharing is caring!

, ,
Back to Top ↑