Cadmus fordítás Cadmus

Ismét Szíriát bombázott a cionista rezsim

2023. 11. 10.

A szíriai Golán-fennsíkot megszállás alatt tartó cionista hadsereg (IDF) pénteken csapást mért arra a szíriai szervezetre, amelyik tegnap pilóta nélküli légi járművel intézett támadást a Vörös-tenger parján fekvő Eilatra.

“A cionista hadsereg közleménye szerint a támadás válaszcsapásként mérték, mivel állításuk szerint szíriai terüleről indított rakéta csapódott be Eliat városra. az izraeli légicsapásban kisebb anyagi kár keletkezett, sebesültekről, halottakról nem érkezett jelentés.

Csütörtökön egy ismeretlen eredetű drón megrongált egy iskolát a tengerparti Eilatban, áldozatokról nem érkezett jelentés.

A cionista rezsim a szíriai konfliktus kitörése óta több száz alkalommal mért légicsapás szíriai célpontokra. Az izraeli katonai agresszió céljai eleinte a iszlamista csoportok mozgásainak támogatása majd a szíriai hadsereg és a vele szövetséges erők felszabadítóhadműveletének lassítása.

A tel-avivi rezsim most attól tart, hogy az Ellenállás Tengelyéhez tartozó erők felsorakoznak a megszállt Golán-fennsík határában és támadásokat indítanak a megszálló izraeli erők ellen.

 

Megosztom:

, , , , , ,
Back to Top ↑