Izraeli-amerikai hatalmasat kaszált megrendeléses bombafenyegetésekkel

Tegnap egy izraeli-amerikai tinédzsert ítéltek el Izraelben, amiért több ezer bombarobbantási fenyegetést adott le, elsősorban amerikai zsidó közösségi központok ellen, és 240 000 dollárt keresett úgy, hogy telefonos fenyegetést árult iskolák, kórházak és repülőgépek ellen.

Március 23-án tartóztatták le. /Az MTI havi 6300 dollárt húzó jeruzsálemi tudósítója természetesen nem adott hírt róla, mert munkáltatója örül, ha átlag heti 50 percet dolgozik és fel van mentve tévés és rádiós tudósítói munka alól./

Az erről szóló olvasható beszámolókat lásd itt, és itt.

Az USA-ban született, Izraelben 5 éves kora óta élő gyanúsított mintegy kétezer intézményt, illetve magáncélpontot fenyegetett meg számos országban.

A gyanúsított árlistája szerint egy magánház elleni fenyegetés 40 dollárt kóstált. Egy iskolai „mészárlást” beharangozó fenyegetés 80 dollárért volt elintézhető. Egy repülőgép elleni bombamerényletre figyelmeztetés 500 dollárba került.

/Meg nem erősített információk szerint az utóbbi időkben John McCain magyar hangját játszó Szél Bernadett LMP-vezérnő elleni fenyegetés 30 centbe került, de senki nem vette igénybe, beleértve Putyin elnököt./

Orientalista.hu – Lovasistvan.hu

Sharing is caring!

, , ,
Back to Top ↑