Karácsonyi üzenet az aleppi szaléziaktól: „Mindig van remény!”

Az aleppói szalézi szerzetesi közösség tagjai és az oratórium fiataljai karácsonyi videó-üzenetet tettek közzé az ANS nemzetközi szalézi hírügynökség közösségi oldalán, amelyhez rommá lőtt városuk szolgáltatja a hátteret.

Georges Fattal atya, az aleppói szalézi közösség igazgatója ezt mondja: „Kedves barátaim, szalézi rendtársaim, jótevők, és mindenki, aki gondolt ránk és imáiban hordoz minket! Boldog karácsonyt szeretnénk kívánni Aleppo városából, ahol a háború alatt éltünk a fiatalokkal. Szeretnénk nagy köszönetet mondani és igazán boldog karácsonyt kívánni.”

Pier Jabloyan atya, az oratórium vezetője ezt mondja: „Mint szaléziak, pont itt, ezen az elpusztított helyen szerettük volna tolmácsolni jókívánságainkat, és elmondani, hogy van még remény ezek a fiatalok és a többi fiatal számára is, más szerzetesek és helyi egyházak számára, elmondani, hogy mindig van remény. És a fiatalok a Don Bosco Aleppo nevében minden jót  és boldog karácsonyt kívánnak minden szalézinak, minden jótevőnek és mindazoknak, akik néznek bennünket. Boldog karácsonyt!”

Orientalista.hu – www.facebook.com/agenziaans/Szaléziak.HU

Sharing is caring!

, , , , ,
Back to Top ↑