Cadmus fordítás Cadmus

Kedves migránssimogató liberálisok, ilyen jövőt akartok Európának?

2017. 09. 22.

Nyugat Európában új szintre lépett a multikulti, hiszen egy francia iskolaigazgató az antiszemita támadásoktól való félelmében eltanácsolja a zsidó fiatalokat az iskolájából. 

A zsidó állami hírügynökség statisztikája szerint a francia állami iskolákban nagymértékben csökkent a zsidó nemzetiségű diákok száma. A migrációs őrületnek köszönhetően a zsidók kétharmada ma már katolikus és protestáns felekezetű iskolákban tanul.

Az egyik marseille-i iskola volt igazgatója könyvében arról számol be, hogy amikor egy izraeli fiút akartak beíratni intézményébe, biztos volt abban, hogy „pépesre vernék” amint kiderülne, hogy izraeli zsidó. Így az igazgató személyes közbenjárására – mivel saját, állami iskolájában nem tudta garantálni a tanuló épségét – felvették végül a gyermeket a közeli zsidó iskolába, ahova korábban azért nem fogadták el a jelentkezését, mert nem volt több helyük.

Az igazgató arról is ír, hogy nem a zsidók az egyetlen olyan kisebbség, melynek számára veszélyessé váltak a nagy számú muszlim diákot oktató állami intézmények. Olyan iszlamista szólamokról is beszámolt, melyek szerint erőszakosan kell fellépni a homoszexuálisok ellen, és csonkolni kell a tolvajokat.

A francia zsidók mintegy 70 százaléka (nagyrészt 350 ezer zsidó) került kilátástalan helyzetbe. Az állami iskolákból gyakorlatilag kiszorultak a zsidók gyerekei, hiszen mindennapi bántalmazást, inzultust, támadássorozatot kellett elviselniük.

Természetesen a francia belügyminiszter bőszön elítél minden gyűlölet-bűncselekményt, többek között azt a támadást is, amelynek során zsidókat kötöztek és vertek meg, majd raboltak ki. „Zsidók vagytok, van pénzetek” – mondták nekik az elkövetők.

Nyugat-Európa: az új antiszemitizmus hajnala

A rendszerváltás utáni időben a baloldal folyamatosan változtatta álláspontját, ám egy kérdéshez mindvégig hű maradt: az antiszemitizmus elleni harchoz. A bevándorlás támogatásával ugyanakkor átlépték a Rubicont.

Az ellenőrizetlen bevándorlás mellett érvek ezreit fel lehet hozni, ellene úgyszintén, ám a milliós számban Nyugat-Európába özönlő muzulmánok az évszázadok alatt velünk emancipálódott zsidóság elűzését, valamint a nyugat európai antiszemitizmus megújulását fogják előidézni.

A Nyugat-Európába tartó muzulmán-áradat mellékterméke az antiszemitizmus növekedése és a zsidóság elvándorlása.

Orientalista.hu – 888.hu

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑