Cadmus fordítás Cadmus

Köszönetet mondtak a magyar görögkatolikusoknak a megújuló szíriai templom hívei

2020. 01. 01.

Al-Dmeine falu lakosai köszönő levelet írtak magyar görögkatolikus testvéreiknek, hogy adományukból megújulhatott a templomuk. Alább közöljük a teljes levelüket.

A Magyar Görögkatolikus Egyház részére

Kedves Nagylelkű Magyar Adományozók!

Al-Dmeine al-Sharqiyya egyházközségének pasztorális bizottsága a település nevében hálásan köszöni újbóli szívélyes segítségeteket, azt a 6120 dollárt, melyet Fülöp metropolita adott át nekünk 2019 augusztusában.

Hálás szívvel tudatjuk, hogy templomunk felújításának külső munkái befejeződtek, jelenleg a beltér helyreállítási munkálatai folynak – szintén a tőletek kapott nagylelkű adományból. Amint tudjátok, a templom közösségünk szíve és lelke, felújítása reménnyel tölti el szívünket, mivel szimbolikus és anyagi értéke felbecsületetlen számunkra.

Tájékoztatunk Benneteket arról is, hogy a Tőletek kapott pénzből négy oktatási intézményünk téli fűtését is biztosítani tudtuk, ez egyenként 300 liter fűtőolajat jelent. A teljes tanári kar, minden dolgozó és a diákok – különösen a gyermekek – hálásan köszönik a meleget, mellyel ezen a hideg télen megtöltöttétek az épületeket.

Egész településünk nevében köszönjük a segítségeteket. Imáinkba foglalunk Benneteket.

Áldott karácsonyt kívánunk mindannyiótoknak!

Al-Dmeine al-Sharqiyya

2019. december 20.

George Haskour parókus,  Bushra Arouk az egyházközség világi elnöke, Akram Tly polgármester, egyházközségi képviselő

Forrás: hd.gorogkatolikus.hu

Megosztom:

, , , , , , ,
Back to Top ↑