Cadmus fordítás Cadmus

Kudarcot fognak vallani a török gazdaság ellen irányuló tervek

2018. 10. 15.

Széleskörű visszhangra talált hazájában a kuvaiti parlament elnöke, Marzuk Al-Ganim kijelentése.

Széleskörű visszhangra talált hazájában a kuvaiti parlament elnöke, Marzuk Al-Ganim az Eurázsiai Parlamenti Elnökök Antalyában rendezett 3. konferenciáján tett kijelentése, mely szerint: „Törökország nem egy banánköztársaság”

A kuvaiti újságok címlapon hozták Ganim véleményét, mely szerint „kudarcot fognak vallani a török gazdaság ellen irányuló tervek”.

Az ország egyik vezető lapja, az Er-Ray “Ganim: „Törökország nem egy banánköztársaság, és le fogja győzni a válságot”, az “Es-Siyase” lap pedig „Ganim: „Kudarcot fognak vallani a török gazdaság ellen irányuló tervek” címmel jelentette meg cikkeit.

Az “En-Nehar” címlapon közölt híre “Ganim: „Törökország nem egy banánköztársaság, akik gazdasági háborút akarnak, kudarcot fognak vallani” címmel jelent meg.

Binali Yıldırım, a török parlament (TBMM) elnöke volt a házigazdája a tegnap Antalyában rendezett Eurázsiai Parlamenti Elnökök 3. konferenciájának, melyen beszédet mondott a kuvaiti parlament elnöke, Marzuk Al-Ganim is:

„Vannak, akik nyilvánosan veszik célba Törökországot, s azt akarják, hogy Törökország bizonyos feltételeknek engedelmeskedjen. Akik Törökország ellen akarnak gazdasági háborút indítani, és összeomlásában reménykednek, azt üzenjük: nem fognak sikerrel járni. Törökország nem egy banánköztársaság” – jelentette ki Ganim.

Ganim azt is hozzátette: Törökország kormánya és népe képes lesz túllépni minden gazdasági problémán.

TRT

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑