Cadmus fordítás Cadmus

Líbia: Khadafi alatt gazdag és biztonságos volt

2017. 09. 07.

A független német portálon megjelent cikkében Florian Meyer arról ír, hogy „a globalisták Afrikában se akarnak szabad népet látni: 2011-ben a NATO kaotikus sivataggá bombázta a virágzó Líbiát”.

Muammar al-Khaddafi több, mint 40 éven át vezette a líbiai népet, mielőtt 2011 októberében a NATO bombázás idején elfogták és halálra kínozták. Csak kevesen ismerték fel Európában, hogy a partneri viszony Khaddafival Európának alapvetően fontos lett volna – pontosan az akkor Afrikából Európa irányába vándorolni kezdő tömegek miatt.

Líbia mindig is stratégiailag fontos hídfő állás volt Európa felé, és így voltak erők, amelyek Líbiával együtt akartak működni a vándorlók megállítására. De ezek a józan erők az Európai Unióban nem tudtak felülkerekedni és a NATO 2011 márciusában megkezdte csapásait Líbia ellen.

Ekkor óvta Khadafi az európaiakat így:

„NATO népei! Falat bombáztok, amely eddig megállította az afrikai migrációt Európa felé és az al-Kaida terroristáit. Ez a fal Líbia és azon vagytok, hogy szétverjétek. Mekkora bolondok vagytok! Ezért a pokolban fogtok parázson izzani, amiért migránsoknak ezt a lavináját Afrikából beengeditek és támogatjátok az al-Kaidát. Így lesz. Soha nem hazudok. Most sem.”

Khadafi ezt az orosz Zaftra napilapban adott interjújában mondta röviddel halála előtt.

Khadafi egyébként az Afrikai Unió elnöke is volt. Népének házakat, lakásokat, kórházakat és iskolákat épített.

Orientalista.hu – Lovasistvan.hu – Info Direkt

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑