Cadmus

Már csak két napjuk van elhagyni Dumát az iszlamistáknak

A Dumat megszálló terrorista csoportok 48 órás ultimátumot kaptak a Szíriai Parancsnokság feltételeinek elfogadására és a megadásra.

Valószínűleg ez lesz a legutolsó felszólítás számukra; beleegyeznek a Parancsnokság feltételeibe vagy az utolsó dolog, amit látni fognak a szíriai harckocsik lánctalpai lesznek, amelyek eltiporják koponyáikat. Senki nem mentette meg a terroristákat Kelet-Aleppoban, senki nem mentette meg a terroristákat Kelet-Ghouta többi részében és itt sem fogja senki megmenteni őket.

Mostanáig az előkészületek megtörténtek, tudott, hogy a Syrian Arab Army oldal nem közöl részleteket a jelenlegi és jövőbeli tervekkel kapcsolatos műveleti parancsnokról, azonban a szíriai csapatok állásaikban vannak, felkészültek és csak a parancsra várnak. A terroristáknak és támogatóiknak nem kellene próbára tenni a Szíriai Arab Fegyveres Erők elhatározottságát, hogy teljesítik alkotmányos kötelezettségüket és kiirtják a terrorizmust Szíria egész földjéről, és talán azon is túl.

Miután a helyzet megoldódik, akár a terroristák megadásával, akár a Szíriai Arab Hadsereg város felszabadítására indított hadműveletével és a fogvatartott civilek és katonák kiszabadításával, a Syrian Arab Army oldal több részletet fog közölni Kelet-Ghouta különleges helyzetéről, valamint a hadművelet halasztásának okairól és megtett lépésekről.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Sharing is caring!

, , , ,
Back to Top ↑